Mesajgönderen kimyasal20 » 18 Nis 2016, 17:52
Arkadaşlar forum kurallarını bilmiyorum. Lodoslama yazıyorum. Muhtemel forum yöneticileri bana kızıyordur. Herkesin hoşgörüsüne sığınarak; Ciddi derecede stresliyim. Benim sorunum araç yüksek devire çıkmıyor. Işıklarda frene basınca devir sıfıra düşüp araç stop ediyor. Hava akış sensörünü (debimetre) bosh marka çıkması ile değiştirdim. Çin malı olacağına orjinal çıkma olsun dediler Aldık. Çin malı 130 TL Çıkma 200 TL. Fakat araç Yüksek devire çıkıyor ama yine ışıklarda stop ediyordu. Birgun sonra ise yine yüksek devire çıkmıyor ve stop etme sorunuda devam ediyor. Ayrıca aynı gün muhtemel aracı zorlamamiz nedeniyle, egzoz manifolt bağlantilarindan biryerlerden de patladı. Acaba motor ordan havamı alıyor diye debimetre ile ilgili bişey yapmadım. Ben aracı yeni aldım. Fakirin işi Az parayla biraz lüks araba yapalım dedik Uykularım kaçtı. Benden önceki sahibide Ekim ayinda hava akış metre ve sensör değiştirmiş. Torpido da faturasını buldum. Belli ki oda problemi halledemedigi için arabayı satmış. Denizli de yaşıyorum. Japoncular var ama herkes farklı bişey söylüyor. Boğaz kelebeği diyende var Rolanti motoru diyende. Benim ise onlara soyleyebildigim param yok Birde bu sensör yine değişecek ise Çin malı ne derece mantıklı. Yani arabaya cok maliyetli bir tamir yapabilme durumum yok. Bana nokta atışı yapacak bir usta yada bilen bir arkadaş yol gösterirse çok memnun olacağım. Yoksa elimde biraz param var Onuda olur olmaz birine kaptıracagiz. Yada stresten aklımızı kaptıracagiz.