2.0 elegance stop etme ve devir sorunu

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
kimyasal20
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: Memur

2.0 elegance stop etme ve devir sorunu

Mesajgönderen kimyasal20 » 18 Nis 2016, 17:52

Arkadaşlar forum kurallarını bilmiyorum. Lodoslama yazıyorum. Muhtemel forum yöneticileri bana kızıyordur. Herkesin hoşgörüsüne sığınarak; Ciddi derecede stresliyim. Benim sorunum araç yüksek devire çıkmıyor. Işıklarda frene basınca devir sıfıra düşüp araç stop ediyor. Hava akış sensörünü (debimetre) bosh marka çıkması ile değiştirdim. Çin malı olacağına orjinal çıkma olsun dediler Aldık. Çin malı 130 TL Çıkma 200 TL. Fakat araç Yüksek devire çıkıyor ama yine ışıklarda stop ediyordu. Birgun sonra ise yine yüksek devire çıkmıyor ve stop etme sorunuda devam ediyor. Ayrıca aynı gün muhtemel aracı zorlamamiz nedeniyle, egzoz manifolt bağlantilarindan biryerlerden de patladı. Acaba motor ordan havamı alıyor diye debimetre ile ilgili bişey yapmadım. Ben aracı yeni aldım. Fakirin işi Az parayla biraz lüks araba yapalım dedik Uykularım kaçtı. Benden önceki sahibide Ekim ayinda hava akış metre ve sensör değiştirmiş. Torpido da faturasını buldum. Belli ki oda problemi halledemedigi için arabayı satmış. Denizli de yaşıyorum. Japoncular var ama herkes farklı bişey söylüyor. Boğaz kelebeği diyende var Rolanti motoru diyende. Benim ise onlara soyleyebildigim param yok Birde bu sensör yine değişecek ise Çin malı ne derece mantıklı. Yani arabaya cok maliyetli bir tamir yapabilme durumum yok. Bana nokta atışı yapacak bir usta yada bilen bir arkadaş yol gösterirse çok memnun olacağım. Yoksa elimde biraz param var Onuda olur olmaz birine kaptıracagiz. Yada stresten aklımızı kaptıracagiz.

Kullanıcı avatarı
Memcos48
Gold Üye
Gold Üye
Meslek: ÖĞRETMEN

Re: 2.0 elegance stop etme ve devir sorunu

Mesajgönderen Memcos48 » 18 Nis 2016, 23:22

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız ve sonra da geçmiş olsun. Aracınızı anlayan bir ustaya gösterin bence izmire gelebilirseniz üstesinden gelebilecek birilerini tavsiye edebilirim

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
mottoban
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Bankacı

Mesajgönderen mottoban » 23 Nis 2016, 22:50

Boğaz kelebeği ile ilgili bir işlem yaptırdınız mı?

masato
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Mesajgönderen masato » 25 Nis 2016, 22:23

sevgili kardesim seni cok iyi anliyorum.Aldigim gunden beri surekli olmasada problem cikaran bir aracla karsi karsiya kaldim.Çok seviyirum aracimi alali daha 1 sebne oldu.Senin problemini ben au sekilde yasadim her sabah caliatirsigimda rolantideyken surekli stop ediyordu.Bazen hic calismiyordh arac.Para olmasigi icin epeyce boyle idare ettim.Sobunda gecen lpg ciye gittim.Biraz erken isinma var dereceyi dusurdum dedi birde gaz ayari yapti Cok sukur 3 gundur stop etmiyor.Bide lpg var ise ayarlarina bktir.Ben anlamam sadece tavsiye kardesim.Tekrar hayrli olsun.kazasiZ belasiz..

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

oto anahtarı