PRİMERA P12 SES SİSTEMİ

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
mertkaya007
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek: Öğrenci

PRİMERA P12 SES SİSTEMİ

Mesajgönderen mertkaya007 » 14 Haz 2016, 11:24

Abilerim, kardeşlerim öncelikle selamın aleyküm ben aranıza yeni katılıyorum. Benim aklımda aracıma müzik sistemi yapmak vardı zaten fakat bu teyp işi falan hep beni şüpheye düşürüyordu. Ben ortalama hesap yapmıştım araştırmalarıma göre bu konuyu tekrar canlandırmak ve kendimi tanıtmak adına yeniden bu konuyu açıyorum. Daha önceden aklımda şu 12 voltu 220 watt 'a dönüştüren dönüştürücülerden yapmak vardı fakat yapılan yorumlardan kimsenin memnun kalmadığını, boşa masraf olduğunu okudum. Bu yüzden şimdi benim aklımda bir subwoffer ve bir anfi takmak var. diğer kapıdakiler teypten beslenmeye devam edecek yani. Nasıl olur ipucu, bilgi, her türlü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Birde orjinal teype anfi takmak için anfi çevirici takmamız gerekiyor. Bu nereye takılacak, teyp nasıl sökülecek yardımcı olursanız sevinirim. :T

Kullanıcı avatarı
ahmetarabaci
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Re: PRİMERA P12 SES SİSTEMİ

Mesajgönderen ahmetarabaci » 02 Kas 2016, 20:11

Spoilerci hocam özelden numaranı yazarmısın

masato
Gold Üye
Gold Üye
Meslek:

Mesajgönderen masato » 03 Kas 2016, 15:04

Bende subwoofer taktırdım anfi işle birlikte 300 liraya taktı arkadaş.Açıkçası ben radyo dinlemeyi seviyorum.O yüzden cd çalar,mp3,usb vs zamazingolar beni pek sarmıyor.Tavsiye ederim sende taktır,ama sesini dinleteceğin kadar aç kimseyi rahatsız etme :-)

Kullanıcı avatarı
mertkaya007
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Öğrenci

Mesajgönderen mertkaya007 » 02 Şub 2017, 18:14

peki abicim bu işlemler nasıl oldu usta yaparken yanında mıydın? ne gibi işlemler yaptı yani teyp sökülmesi falan

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

oto anahtarı