Primera 2005 ustası

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
Mutlucan26
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Primera
Meslek:

Primera 2005 ustası

Mesajgönderen Mutlucan26 » 11 Tem 2016, 15:18

Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı.
1. Aracımın arka tarafından çukurlara girdiğimde Şandır şungur sesler geliyor. Altına baktığımızda herhangi bir sallanan boşta biyer bulamadık. Çözümü nedir?
2. 90 ' ı geçtiğimde ve frene bastığımda direksiyonda hafif bir titreme oluyor.
3. Yine hız yaptığımda çok fazla şekilde uğultu sesi oluyor aracın içinde.
4. Araç anahtarına 2 defa basıldığında tüm kapılar açıldığı an cızırtı şeklinde ses çıkıyor.
5. Orjinal koçak nerden bulabilirim.
6. Malum aux veya usb girişi yaptırmak istiyorum. ( daha önceden bu forumda görüştüğüm sabri abi sesimi duyuyorsan bi cevap ver :-) numaranı bulamadığım için ulaşamıyorum sana)

Biliyorum çok fazla oldu ama bir de Eskişehir de primera ma bakabilecek arızaları giderebilecek usta varmıdır? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Numaram 544 234 56 50.

Kullanıcı avatarı
omer127
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: öğrenci

Re: Primera 2005 ustası

Mesajgönderen omer127 » 12 Tem 2016, 02:06

2. Büyük ihtimal probleminiz fren disklerinde. Disklerde aşınma meydana gelmiş.Bir frenciye götürün. Diskler tornadan geçecek
4. Kapılarınızın birinin kilit motorunda dişli sıyırmış. Bende de aynı sorun var. Tamir edenler varmış. Ama ben de bulamadım Konya'dayım. Yapan usta bilen arkadaşlar varsa bana da yardımcı olursalar sevinirim.
6. Music changer'lar var. Cd çaların arkasındaki cd changera bağlayarak sorunu hallediyoruz. Ben çinden 56 dolara aldım gelmesini bekliyorum. Gelince takıcam inşallah. Alternatif bir sistem bilmiyorum şu an orjinalliği bozmadan kullanılabilecek..

Kullanıcı avatarı
Kdrcnky
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Re: Primera 2005 ustası

Mesajgönderen Kdrcnky » 26 Tem 2016, 11:34

1. arabadan gelen ses için alt taraftan başka bagaj içinede göz atın.
2.frene basıldığında titreme abs sensörlerinin dengesiz devreye girmesinden veya disklerin yıpranmasından olur. Ön lastik ve diskleri kontrol et ( bazen balata değiştiriyorlar ama diskleri ya değiştirmiyorlar veya sildirmiyorlar bu sebebten fazla olur) bir kontrol et
3. Araba hız yaptığında uğultu geliyorsa gönyesinde bozulma vardır... Araç pert kaydı falan yok değil mi...ve ya önden darbe ???
4. kapı kilidinin dişlisi kırılmış o değişecek
5....
6. FM Trans kullan gitsin :))

....

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

oto anahtarı