p11 alıyorum ama bazı sorunları var bilgi verir misiniz?(geri vitese geçmeme)

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
sedat-dmrcn
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek: eğitimci

p11 alıyorum ama bazı sorunları var bilgi verir misiniz?(geri vitese geçmeme)

Mesajgönderen sedat-dmrcn » 02 Kas 2017, 19:56

mrb.arkadaşlar 2000 model comfort primera almayı düşünüyorum araç lpgli 150 binde,bagaj kapağı değişmiş,sol tarafta da boya var fiyat 18 500 tl.Ama aracın geri vites sorunu varmış,debriyajı tam basarak geçmeyince az daha kaldırıp öyle geçiyormuş araç geri vitese???? Sizce masrafı ne çıkar? Sebebi neden olabilir? Benzer sorunu forumda yaşayan var mıydı acaba? Birde sabah soğukken direksiyon biraz ses çıkarıyormuş döndürürken ama sonra kayboluyormuş bu neden olabilir acaba?Hafif de rölanti dalgalanması varmış acaba başka sorulacak bakılacak neler olur? bu arızalar bana ne masraf açar yorum yaparsanız sevinirim.

Kullanıcı avatarı
disaster011
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Diğer
Meslek: Yönetici
İletişim:

Re: p11 alıyorum ama bazı sorunları var bilgi verir misiniz?(geri vitese geçmeme)

Mesajgönderen disaster011 » 14 Ara 2017, 16:41

hocam astarı yüzünü geçer ama ustan varsa al yaptır bin... ben bi baskı balata ve fren balatalarını yaptırdım gerçi usta usta değilmiş afyonda o ayrı bi mevzuda gıyk gıyk bi ses gelmeye başladı kesemediler sattım satarkende dedim anlattım durumu biz hallederiz dediler aldılar gittiler... vesselam ustan varsa al yaptır 10 numara 4,5 yıldız bana göre ama ustan varsa...

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

oto anahtarı