p11 alıyorum ama bazı sorunları var bilgi verir misiniz?(geri vitese geçmeme)
- sedat-dmrcn
- NissanClubTr
- Otomobil: Diğer
- Meslek: eğitimci
p11 alıyorum ama bazı sorunları var bilgi verir misiniz?(geri vitese geçmeme)
mrb.arkadaşlar 2000 model comfort primera almayı düşünüyorum araç lpgli 150 binde,bagaj kapağı değişmiş,sol tarafta da boya var fiyat 18 500 tl.Ama aracın geri vites sorunu varmış,debriyajı tam basarak geçmeyince az daha kaldırıp öyle geçiyormuş araç geri vitese???? Sizce masrafı ne çıkar? Sebebi neden olabilir? Benzer sorunu forumda yaşayan var mıydı acaba? Birde sabah soğukken direksiyon biraz ses çıkarıyormuş döndürürken ama sonra kayboluyormuş bu neden olabilir acaba?Hafif de rölanti dalgalanması varmış acaba başka sorulacak bakılacak neler olur? bu arızalar bana ne masraf açar yorum yaparsanız sevinirim.
- disaster011
- Silver Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Yönetici
- İletişim:
Re: p11 alıyorum ama bazı sorunları var bilgi verir misiniz?(geri vitese geçmeme)
hocam astarı yüzünü geçer ama ustan varsa al yaptır bin... ben bi baskı balata ve fren balatalarını yaptırdım gerçi usta usta değilmiş afyonda o ayrı bi mevzuda gıyk gıyk bi ses gelmeye başladı kesemediler sattım satarkende dedim anlattım durumu biz hallederiz dediler aldılar gittiler... vesselam ustan varsa al yaptır 10 numara 4,5 yıldız bana göre ama ustan varsa...
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir