yeni almera sahibiyim sorunlarım var

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
mahserday
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur

yeni almera sahibiyim sorunlarım var

Mesajgönderen mahserday » 27 Oca 2017, 10:04

herkese izmitten selamlar,
arkadaşlar merhaba dün 2004 1.5 253 binde tekna kasasından aldım. alırken tereddüt etmedim gerçekten fiyatına göre donanımlı ve güven veren bir araç.
lakin bazı sorunlar keşfettim şimdi çözüm arayışındayım,
1. rölantideyken stop etmesi forumda inceledim yaşayan çok,
2. araba geri vitese geçerken her zaman olmamakla beraber ara sıra "cart " diye bi sesle geçiyor
3. radyo tuşlarından "4" tuşu basmıyor klima fanını da kısıyor manuelde ama çalışmadığı için kullanamıyorum.
4. birde giderken arabada sallanma oluyor lastikleri değiştirip 4 adet kışlık taktırdım rot balans yapıldı fakat geçmedi
ve son olarak 253 binde bi araba için yüzde 80 motor iyimidir. öncelikle körfez bölgesi olmak üzre izmit civarında tavsiye edeceğiniz usta varmıdır yardımcı olursanız ilk kez araba sahibi olmuş birinin hayır duasına nail olursunuz saygılar sevgiler :)

Kullanıcı avatarı
fuse
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: kamuda görevli

Re: yeni almera sahibiyim sorunlarım var

Mesajgönderen fuse » 27 Oca 2017, 19:50

Hemşerim Gölcükten selamlar;Araban hayırlı olsun bazı sorunlar yazmışsın fakat lpg varmı yokmu yazmamışsın,1.soru;benzin lpg aynı sorunu yapıyormu eğer yapıyosa izmit sanayide AŞIR ustaya ataptasyon yaptır.2.soru;hareket halinde durur durmaz geri vitese geçiş yapma tamamen dur ve 3 cü vitesden geriye geç her zaman yapmadığını yazmışsın bu şekilde sorun kalmaz.3.soru ;radyo panelini sök tuşlara kontak sipreyi sık .4.soru;sallama oluyor demişsin bunu anlamadım ilk kez araba sahibi olduğunuzu yazmışsınız.Silkeleme deseydiniz bişeyler söylerdim .Beş yıldır almera kullanmak ile bazı tecrübeler edindim bildiklerimi aktardım.

Kullanıcı avatarı
mahserday
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: memur

Re: yeni almera sahibiyim sorunlarım var

Mesajgönderen mahserday » 27 Oca 2017, 22:44

Gerçekten sağolasın cevap verdiğin için, hocam sol ön lastik patlakmış lastikleri çıkma almıştım sallanma dediğim ya bundan ya da belki de süspansiyonlara alışamadım ve evet lpg var bi usta bulup aracı baştan aşağı yeniletecem kafamda nokta kalsın istemiyorum. usta olarakta aşır ustayı bulurum ilkin bi evime yakınmış körfezde hacı varmış ona bi görüneyim sonrasında Allah kerim tecrübelerinizden faydalanmak isterim hocam teşekkürler.

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı