almera baskı balata
almera baskı balata
herkese kazasız belasız seyirler.
- selimkarakas66
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Re: almera baskı balata
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- semiharman
- NissanClubTr
- Otomobil: Almera
- Meslek: itfaiyeci
- mkbalsever
- NissanClubTr
- Meslek: Ahsap Dekorasyon
- bulentdemir
- Silver Üye
- Meslek: işletmeci
ilsem otomotiv den 250 tl ye aldım.Güvenilir firma hemen yolladılar ve orjinal.
Seti 200 tl ye değiştirdim.debriyaj inanılmaz yumusadı ve aracın cekişi arttı.
reklam gibi oldu sanki ama işini iyi ve uygun fiyaa yapanıda alkışlamak lazım.
baskı balata değişimi yapacak arkadaşlara tavsiyemiz olsun.
- bulentdemir
- Silver Üye
- yasarsahbaz
- Silver Üye
- Meslek: Öğretmen
- İletişim:
bulentdemir yazdı:arkadaşlar baskı balatayı değiştikten sonra yakıt tüketimi 100 km 10 lt iken şu an 12 lere çıktı.bu normalmidir ?
Ben de bu sorunun yanıtını merak ediyorum. 2001 Almera HatchBack 1.5 Benzinli Luxury aracım için Aisin marka baskı balata setini internetten getirttim. Şimdi uygun fiyatlı çalışan iyi bir ustaya taktırmayı düşünüyorum ama aracımın yakıtı çok iyi durumda olduğu için baskı balata değişiminden sonra yakıt tüketimi artar mı diye korkuyorum. Normalde mantıken tabiki yakıt tüketiminin artması değil azalması beklenir. Ama ben arabaya ne zaman yakıt tüketimi daha da düşsün diye filtre değişimi, yağ değişimi, lpg filtre değişimi gibi şeyler yapsam yakıt tüketimi düşeceğine aksine yüzde 10 kadar arttı. Bu yüzden şimdi bu orijinal aisin baskı balatayı taktırıp taktırmamak konusunda kararsız kaldım. Baskı balataların fiyatları dolar gibi sürekli yükseliyor. Altın niyetine saklamayı düşünüyorum şu an

- bulentdemir
- Silver Üye
yasarsahbaz yazdı:bulentdemir yazdı:arkadaşlar baskı balatayı değiştikten sonra yakıt tüketimi 100 km 10 lt iken şu an 12 lere çıktı.bu normalmidir ?
Ben de bu sorunun yanıtını merak ediyorum. 2001 Almera HatchBack 1.5 Benzinli Luxury aracım için Aisin marka baskı balata setini internetten getirttim. Şimdi uygun fiyatlı çalışan iyi bir ustaya taktırmayı düşünüyorum ama aracımın yakıtı çok iyi durumda olduğu için baskı balata değişiminden sonra yakıt tüketimi artar mı diye korkuyorum. Normalde mantıken tabiki yakıt tüketiminin artması değil azalması beklenir. Ama ben arabaya ne zaman yakıt tüketimi daha da düşsün diye filtre değişimi, yağ değişimi, lpg filtre değişimi gibi şeyler yapsam yakıt tüketimi düşeceğine aksine yüzde 10 kadar arttı. Bu yüzden şimdi bu orijinal aisin baskı balatayı taktırıp taktırmamak konusunda kararsız kaldım. Baskı balataların fiyatları dolar gibi sürekli yükseliyor. Altın niyetine saklamayı düşünüyorum şu an
Kullandıkça yakı tüketimi düşüyor.Değişim araca çok şey katıyor.Fişek gibi oldu araç

- yasarsahbaz
- Silver Üye
- Meslek: Öğretmen
- İletişim:
bulentdemir yazdı:yasarsahbaz yazdı:bulentdemir yazdı:arkadaşlar baskı balatayı değiştikten sonra yakıt tüketimi 100 km 10 lt iken şu an 12 lere çıktı.bu normalmidir ?
Kullandıkça yakı tüketimi düşüyor.Değişim araca çok şey katıyor.Fişek gibi oldu araçzamanı geldiyse parçayıda almışsınız değişirin bence.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, işten vakit bulunca taktıracağım inşallah.
“Nissan Almera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir