ALMERA TEKNA ORİJİNAL JANT ARIYORUM (16")

Nissan, Nissan Parça ve Diğer Her Türlü Ürün ve Hizmet Arayanlar Bu Bölüme Yazabilir.
Kullanıcı avatarı
oğuzhan
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Almera
Meslek: Akademisyen

ALMERA TEKNA ORİJİNAL JANT ARIYORUM (16")

Mesajgönderen oğuzhan » 19 Mar 2016, 23:01

Merhabalar, selamlar arkadaşlar. Kış lastiği için ayrı bir jant almayı düşünüyordum. Öncelikle orijinal jant arayışındayım. Satmak isteyen olursa iletişime geçebilir.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: ALMERA TEKNA ORİJİNAL JANT ARIYORUM (16")

Mesajgönderen spoilerci » 20 Mar 2016, 00:43

sizin zevkiniz ama, kışlık için ayrı jant arıyorsanız sac jant alın, o kadar para vermek çok mantıklı gelmiyor bana.
haa ben ne yapıyorum. kışlıkları 2013 kışında almıştım 2014 te söktürdüm, 2014 kışında geri takırdım. baktım sök tak bir sürü iş. ayrıca senede 10-12 bin km yol yapıyorum. benim kullanımımda 50-60 bin km de ancak eskiyecek lastikler. bu sürede de lastiklerin kullanım yılı dolacak. yeni 8 tane lastiği çöpe atacam. 2015 yılının tamamını kışlıklarla geçirdim hiç bir şikayetim olmadı hala kışlıklarla biniyorum ve bu arada 15-16 bin km oldu. ilk günkü gibi duruyor. ve yazlıkları yine takmayacağım. eskiyene kadar kışlıklarla binip yine kışlık alacağım.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
oğuzhan
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: Akademisyen

Mesajgönderen oğuzhan » 20 Mar 2016, 00:54

[quote="spoilerci"]

Aracın görüntüsü bozulduğu için özellikle orijinal jant arıyorum ikinci el birkaç yerde gördüm ortalama 1000tl fiyat istiyorlar. Daha uygun bir fiyata bulamazsam bizim orijinal jantların görünüşüne yakın sıfır jant almayı düşünüyorum. . Her kış lastik değişimi yaptırmak istemiyorum. Çünkü her seferinde söküp takarken lastik zedeleniyor. Lastiği değerlendirmek adına kış lastiğini yazın kullanmışsınız ancak tecrübelerimden hareketle kış lastiği yazın aracı fazla yoruyor ve daha fazla gürültü yapıyor. Yakıt tüketimini de bir miktar olumsuz etkileyecektir. Bakalım, kışa kadar vaktim var :) Uygun bir şeyler bulmaya çalışacağım.

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: makina muhendisi
İletişim:

Mesajgönderen ibrahimucan » 10 Haz 2016, 15:50

spoilerci yazdı:sizin zevkiniz ama, kışlık için ayrı jant arıyorsanız sac jant alın, o kadar para vermek çok mantıklı gelmiyor bana.
haa ben ne yapıyorum. kışlıkları 2013 kışında almıştım 2014 te söktürdüm, 2014 kışında geri takırdım. baktım sök tak bir sürü iş. ayrıca senede 10-12 bin km yol yapıyorum. benim kullanımımda 50-60 bin km de ancak eskiyecek lastikler. bu sürede de lastiklerin kullanım yılı dolacak. yeni 8 tane lastiği çöpe atacam. 2015 yılının tamamını kışlıklarla geçirdim hiç bir şikayetim olmadı hala kışlıklarla biniyorum ve bu arada 15-16 bin km oldu. ilk günkü gibi duruyor. ve yazlıkları yine takmayacağım. eskiyene kadar kışlıklarla binip yine kışlık alacağım.

aynı şekilde ben saç jant kullanıyorum.

“Arananlar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı