2005 ve üzeri düşük kmli temiz primera satan varsa görüşelim
2005 ve üzeri düşük kmli temiz primera satan varsa görüşelim
bir süredir Primera almanın mücadelesini veriyorum çevremdekilerle. Tokat'ta yaşıyorum bildiğiniz gibi Türkiye'de olduğu gibi primera bizim burada da tutulmuyo. Herkes alma diyo birçok yönden haklılar ilçede olduğum için anlayan usta yok ilde servisi de yok benimki cahil cesareti bunun için beni tamirci tamirci il il dolaştırmayacak temiz bir araba bularak herkesi yanıltmak istiyorum inşallah

Fiyat olarak diğer tutulan markaların tok satıcıları gibi uçuk fiyatlar istemeyen ,hazır müşteri varken ne kadar pahalıya satabilirsem kardır demeyen sahibinden'deki gibi abartmadan aracının gerçekçi fiyatını isteyen ( pert fiyatına satsın demiyorum ama aracın piyasası belli sonuçta) gerçek satıcalarla görüşelim
Not: Dürüst ve gerçekçi satıcıya en gerçek alıcıyım

- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
Re: 2005 ve üzeri düşük kmli temiz primera satan varsa görüş
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
2011 Skoda Superb 1.4 Tsi Elegance
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
kml_77 yazdı:Merhaba arkadaşlar,
bir süredir Primera almanın mücadelesini veriyorum çevremdekilerle. Tokat'ta yaşıyorum bildiğiniz gibi Türkiye'de olduğu gibi primera bizim burada da tutulmuyo. Herkes alma diyo birçok yönden haklılar ilçede olduğum için anlayan usta yok ilde servisi de yok benimki cahil cesareti bunun için beni tamirci tamirci il il dolaştırmayacak temiz bir araba bularak herkesi yanıltmak istiyorum inşallahbilen yanılmaz derler ama umarım onlar yanılır. Bunun için Nissan'a değer veren insanların olduğu bu forumda istediğim gibi bir araba bulabilirim diye düşündüm.
Fiyat olarak diğer tutulan markaların tok satıcıları gibi uçuk fiyatlar istemeyen ,hazır müşteri varken ne kadar pahalıya satabilirsem kardır demeyen sahibinden'deki gibi abartmadan aracının gerçekçi fiyatını isteyen ( pert fiyatına satsın demiyorum ama aracın piyasası belli sonuçta) gerçek satıcalarla görüşelim
Not: Dürüst ve gerçekçi satıcıya en gerçek alıcıyım
daha araç almadıysanız size yardımcı olabilirim..
- kursadsefa
- NissanClubTr
- Meslek: Öğretmen

Gelelim aldığım araca: 2006 Primera Tekna PLUS KM: 49.000 ( Full deri döşeme, Isıtmalı koltuklar-elektrikli koltuklar, 6lı cd chancer- kullanıcı ayarlı yedek anahtar...) Bu araca 26.500 TL verdim. Tüplü de değil araç ayrıca. Sitelerde 23000-24000 TL ye de vardı. Ama araba var araba var.
Sonuç olarak bu arabaların temizine binmek isteyen gerçek binici arkadaşlar ucuz olsun derdine düşmezler. Düşmeleri de yanlış olur. İyi ki 26.500 vermişim, iyi ki 23-24 bin lira olanları almamışım....
- atasagunn
- Gold Üye
- Meslek:
kursadsefa yazdı:Her aracın belli bir değeri vardır. Piyasası yavaş da olsa kaliteli ise paraya kıyılıp o araç alınır. Ben geçtiğimiz ay 2006 Tekna Plus araç aldım. Bu aldığım ikinci Primera oldu. Bugüne kadar aldığım 6. arabam. (Arabadan da anlayan birisi olduğumu düşünüyorum
Gelelim aldığım araca: 2006 Primera Tekna PLUS KM: 49.000 ( Full deri döşeme, Isıtmalı koltuklar-elektrikli koltuklar, 6lı cd chancer- kullanıcı ayarlı yedek anahtar...) Bu araca 26.500 TL verdim. Tüplü de değil araç ayrıca. Sitelerde 23000-24000 TL ye de vardı. Ama araba var araba var.
Sonuç olarak bu arabaların temizine binmek isteyen gerçek binici arkadaşlar ucuz olsun derdine düşmezler. Düşmeleri de yanlış olur. İyi ki 26.500 vermişim, iyi ki 23-24 bin lira olanları almamışım....
Hayirli olsun ,kazasiz belasiz güle güle binin diliyorum
- kursadsefa
- NissanClubTr
- Meslek: Öğretmen

- ladroness
- Platin Üye
- Meslek: fizyoterapist