Forum Neden Bukadar Ölü ?
- purmol666
- Silver Üye
- Otomobil: Note
- Meslek: Öğrenci.
Bir otomobil sever olarak bir çok forum sitesinde üyeliğim var , hepsi şakır şakır işliyor; araçlarına yaptıklarını,yapacaklarını,sıkıntılarını, yada fotoğraflarını paylaşıyor ve sürekli konular a yazılar yazılıyor.
Ben bile 2012 de yani aracı ilk aldığımda üye olmuşum üstünden 3 sene geçtikten sonra forum a giriyorum, çünkü forum ölü yani çok fazla birşey paylaşılmıyor ya yeteri kadar aktif üye yok yada kimse forum u sallamıyor , bundan dolayı forum un varlığını unuttum.
Bu konuda aslında birşey yapmak lazım , buluşmalar düzenlenmeli , ben note sahibiyim mesela note cular sabit bir konuda kendi araçları ile ilgili tecrübelerini paylaşmalı,çözümleme üretilmeli kendimiz yapabileceğimiz şeyleri , kendi çözdüğümüz sorunları paylaşalım. Elimizde fotoğraf varsa paylaşalım anlatım yapalım .
Bu sadece note kullanıcıları için değil diğer tüm modeller için geçerli olmalı. Buluşmalar artırılmalı. Belki saçma gelmiş olabilir size bu düşüncelerim , ama durum bu. Nissan forum u olarak biraz atağa kalkmak gerek diye düşünüyorum .

Re: Forum Neden Bukadar Ölü ?
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Eskiden twingom vardi. Alt kesime hitap ederdi maddi olarak. Dolayisi ile ariza durumlarini kullanicilar kendileri cozmeye calistigindan paylasacak cok sey bulurduk. Nissana gecince bu hevesim de gitti acikcasi. Gercekte yapilmasi gereken aileme yoneldim. Twingo yuzunden esimi cok ihmal etmisligim var gecmiste.
Haa suan bir bulusma olsa seve seve katilirim. Ama bir bulusma duzenleyecek enerjim maalesef yok.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- purmol666
- Silver Üye
- Otomobil: Note
- Meslek: Öğrenci.
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
FelixCrail yazdı:Sacma degil gayet yerinde bir fikir. Benim dusuncem nissan orta kesimin ustune hitap eden bir marka. Durum boyle olunca da kullanicilari forumlarda takilmak yerine kendi hayatlarini yasiyorlar.
Eskiden twingom vardi. Alt kesime hitap ederdi maddi olarak. Dolayisi ile ariza durumlarini kullanicilar kendileri cozmeye calistigindan paylasacak cok sey bulurduk. Nissana gecince bu hevesim de gitti acikcasi. Gercekte yapilmasi gereken aileme yoneldim. Twingo yuzunden esimi cok ihmal etmisligim var gecmiste.
Haa suan bir bulusma olsa seve seve katilirim. Ama bir bulusma duzenleyecek enerjim maalesef yok.
2008 model Almera hbsahibiyim 2012 yılında üçüncü sahibi oldum ilk zamanlar aktif olarak forumdaydık hatta 2013 yanlış hatırlamıyorsam kartal viaportta buluştuk azınlık olarak

hafta sonlarıda değişik yerlere gitmeye çalışıyoruz eşimle beraber

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
34 GZ 3546
ist tuzla
https://www.youtube.com/watch?v=e7A2zkz ... e=youtu.be BENIM TEKNAM..

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
duman yazdı:senn yine gelırısn münür beyyy gell buseferde avrupa yakasında buluşalım
Davete icabet gerekir dimi

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna