Nissan'larınızın Yakıt Tüketimi Nedir?
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
Re: Nissan'larınızın Yakıt Tüketimi Nedir?
Re: RE: Nissan'larınızın Yakıt Tüketimi Nedir?
cazzcazzy yazdı:Aracım 2009 Navara 4x4 LE 2.5 TDI
Şehir içi 13-14 lt
Şehir dışı 10-11 lt
Aracı alalı yaklaşık 6 ay oldu.10-11 lt şehir içini göze alarak almıştım.Ancak 13-14, şimdilerde havaların soğumasıyla sakin kullanımda dahi 15 i gören araç aceba sadece benimki mi bu kadar yakıyor diye düşündürür oldu:)
Forumlarda otomatiklerin 1-2 lt daha fazla yaktığı ile ilgili yorumlar okudum birde Manuel vitesde 10 lt nin altını yazan arkadaşları gördükce çok memnun olmama rağmen aceba satıp manuelini mi alsam diye düşünüyorum.9 lt den 14 lt ye az değil % 50.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yukardaki veriler birkac iyilestirmeden sonra suan;
Sehir ici 11-12
Sehir disi : 9-10 lt arasi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
Nokia 3310 cihazından gonderildi
- suatisik35
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: Memur
Tnrclk yazdı:2000 primera sehirici km de 52 kuruş yakıyor. Taksi [TAXI] ile gitsek daha ucuza gelecek neredeyse. Varmı aynı araçtan kullanan sizde durum nedir
Benimde aynı Nissan Primera 2000 model 2000cc Motor Triptonik vites 50 TL LPG ve 30 TL gazla 150KM gidiyor şehir içi napıcaz bilmiyorum.
Nokia 3310 cihazından gonderildi
1.2 Pulsar Tekna Otomatik benzinli sıfır araç aldım. Katologlarda 100 km 6,2 lt olan şehir için yakıt tüketimi şu an 12,5 lt bu durum normalmidir, acil bilgi lütfen
hturk34 yazdı:Merhaba ,
1.2 Pulsar Tekna Otomatik benzinli sıfır araç aldım. Katologlarda 100 km 6,2 lt olan şehir için yakıt tüketimi şu an 12,5 lt bu durum normalmidir, acil bilgi lütfen
merhaba,
araciniz rodaj doneminde normalden biraz daha fazla yakit tuketecektir, bu normal bir durum. kullandikca yakit sarfiyatiniz azalacaktir.
ancak ortalamanin iki kati cikmasi biraz fazla olmus. yol ve surus ile alakali olabilir, bu yuzden aracinizdan sogumayin.
Ford Kuga 1.5 Ecoboost Titanium 4x4 2014
Yazın şehir içi 5.5-6 lt civarı, kışın 6-7 lt arası yakıyordu.
Şehir dışı 4,5-5,5 arası yola, hıza göre değişiyordu.
Diğer aracım 5200cc V8 Grand Cherokee orjinal ebat yazlık lastikler ile şehir içi yoğun trafiğe girmeden 14-15 lt, Şehir dışı 11 lt yol bilgisayarı verisine kadar düşüyordu.
Şimdi Megane aracımı sattım. QQ 1.6 dci xtronic almayı bekliyorum. bayi 15 gün içinde teslim edicek. Bakalım Megane aracımdan ne kadar fazla yakıcak.

2.0 140hp benzinli manuel
11.7-11.0 arasi. Uzun yolda en fazla 10.5 gorduk
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir