Yedek Anahtar Yapımı Hakkında
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: Yedek Anahtar Yapımı Hakkında
ANTALYA
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
etap nissan yazdı:takılacak immo çipi uyumlu ise yedek anahtarıda kodlayabilirler.
teşekkürler içim rahatladı şimdi yaptırıcaz sonra daha büyük sıkıntılar çıkacakmış gibi anlatıldı resmen çekindim yani ohhh be

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- kaan2993
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: İnşaat Mühendisi
MÜNÜRB yazdı:sterkenli yazdı:yaptırılamaz mı, cevaplardan bir şey anlayamadım. benimde tek anahtar var yedek yaptıracağım,
yapılıyor istersen kumandasız sadece 1- immobilizer li veya + 2- kumanda + 3-sustalı
aldığım fiyatlar
1- 120 tl
2- 230 tl
3- 280 tl![]()
fırsatım olmadı istinye anahtara gitmeye birde çekincem var araçla beraber gelmem istendi acaba eski hafıza resetlenip yeni immo mu yükleniyor öyle ise ileride bi sıkıntı yaratırmı başka bir anahtarcı kafamı bulandırdı bu konudaprofesyonel olarak konuyu danışabileceğim kimse bulamadım bilgisi olan varsa şimdiden katkıları için teşekkür ederim
dediğiniz istinye anahtara bende gittim sustalı dönüşümü için ama çalışmadı arabayı açıyor ama kitlemiyor kilitliyor ama açmıyor bende geri çevirmesini istedim
- MÜNÜRB
- Platin Üye
- İletişim:
kaan2993 yazdı:MÜNÜRB yazdı:sterkenli yazdı:yaptırılamaz mı, cevaplardan bir şey anlayamadım. benimde tek anahtar var yedek yaptıracağım,
yapılıyor istersen kumandasız sadece 1- immobilizer li veya + 2- kumanda + 3-sustalı
aldığım fiyatlar
1- 120 tl
2- 230 tl
3- 280 tl![]()
fırsatım olmadı istinye anahtara gitmeye birde çekincem var araçla beraber gelmem istendi acaba eski hafıza resetlenip yeni immo mu yükleniyor öyle ise ileride bi sıkıntı yaratırmı başka bir anahtarcı kafamı bulandırdı bu konudaprofesyonel olarak konuyu danışabileceğim kimse bulamadım bilgisi olan varsa şimdiden katkıları için teşekkür ederim
dediğiniz istinye anahtara bende gittim sustalı dönüşümü için ama çalışmadı arabayı açıyor ama kitlemiyor kilitliyor ama açmıyor bende geri çevirmesini istedim
aracın orjinal kilit şifrelerinin değiştirilecek olması açıkçası rahatsız etti beni,geri dönüş imkanı olsa bile rahatsız oldum o yüzden ekonomik olarak ta en uygun olan kumandasız immolu anahtarı yaptırdım,konu hakkında bilgilerini deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir