Yedek Anahtar Yapımı Hakkında

Diğer kategorilere girmeyen Nissan ve/veya farklı tüm konular hakkında
Kullanıcı avatarı
etap nissan
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Patrol
Meslek: otomotiv

Re: Yedek Anahtar Yapımı Hakkında

Mesajgönderen etap nissan » 29 Oca 2014, 22:01

takılacak immo çipi uyumlu ise yedek anahtarıda kodlayabilirler.

G.GÖNÜLTAŞ
ANTALYA

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 29 Oca 2014, 22:06

etap nissan yazdı:takılacak immo çipi uyumlu ise yedek anahtarıda kodlayabilirler.

teşekkürler içim rahatladı şimdi yaptırıcaz sonra daha büyük sıkıntılar çıkacakmış gibi anlatıldı resmen çekindim yani ohhh be :OOO

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 11 Nis 2014, 23:23

öyle düşündük böyle düşündük en sonunda immolu kumandasız bir anahtar yaptırdım bu akşam denedim arabayı çalıştırmada hiçbir sıkıntı yok kapıları manuel açıyor ama olsun nasıl olsa kumandalı bir anahtar var şimdi yedeğide var kafamdan bir soru işaretini sildim oh beee :OOO :OOO

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
kaan2993
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: İnşaat Mühendisi

Mesajgönderen kaan2993 » 13 Nis 2014, 01:01

MÜNÜRB yazdı:
sterkenli yazdı:yaptırılamaz mı, cevaplardan bir şey anlayamadım. benimde tek anahtar var yedek yaptıracağım,

yapılıyor istersen kumandasız sadece 1- immobilizer li veya + 2- kumanda + 3-sustalı
aldığım fiyatlar
1- 120 tl
2- 230 tl
3- 280 tl :D
fırsatım olmadı istinye anahtara gitmeye birde çekincem var araçla beraber gelmem istendi acaba eski hafıza resetlenip yeni immo mu yükleniyor öyle ise ileride bi sıkıntı yaratırmı başka bir anahtarcı kafamı bulandırdı bu konuda :T profesyonel olarak konuyu danışabileceğim kimse bulamadım bilgisi olan varsa şimdiden katkıları için teşekkür ederim :D

dediğiniz istinye anahtara bende gittim sustalı dönüşümü için ama çalışmadı arabayı açıyor ama kitlemiyor kilitliyor ama açmıyor bende geri çevirmesini istedim

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 13 Nis 2014, 23:20

kaan2993 yazdı:
MÜNÜRB yazdı:
sterkenli yazdı:yaptırılamaz mı, cevaplardan bir şey anlayamadım. benimde tek anahtar var yedek yaptıracağım,

yapılıyor istersen kumandasız sadece 1- immobilizer li veya + 2- kumanda + 3-sustalı
aldığım fiyatlar
1- 120 tl
2- 230 tl
3- 280 tl :D
fırsatım olmadı istinye anahtara gitmeye birde çekincem var araçla beraber gelmem istendi acaba eski hafıza resetlenip yeni immo mu yükleniyor öyle ise ileride bi sıkıntı yaratırmı başka bir anahtarcı kafamı bulandırdı bu konuda :T profesyonel olarak konuyu danışabileceğim kimse bulamadım bilgisi olan varsa şimdiden katkıları için teşekkür ederim :D

dediğiniz istinye anahtara bende gittim sustalı dönüşümü için ama çalışmadı arabayı açıyor ama kitlemiyor kilitliyor ama açmıyor bende geri çevirmesini istedim

aracın orjinal kilit şifrelerinin değiştirilecek olması açıkçası rahatsız etti beni,geri dönüş imkanı olsa bile rahatsız oldum o yüzden ekonomik olarak ta en uygun olan kumandasız immolu anahtarı yaptırdım,konu hakkında bilgilerini deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı