HalilAtay Adlı Forum Üyesi !!!
- yudo
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Bilişim
Re: HalilAtay Adlı Forum Üyesi !!!
Bizler burada bilgi paylaşımı için, birbirinin her sorununu çözmeye çalışan bir grup insanız.
Buradaki varolma sebebibimiz kendi deneyimlerimizi ihtiyacı olan kişilere aktarmak.
Tabi bizim düşünme tarzımıza uymayan farklı düşüncelerde çıkacaktır.
Bu tip insanların başka kişilere de zarar vermesini önlemek için forum üyeliğini iptal etmeniz en doğrusu
Başka forumlarda şu ana kadar hem üyeliği gitmişti hemde bu foruma bir daha üye olması imkansızdı...
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
NISTEC yazdı:Konuya olan ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar. Üzücü bir durum olduğu ortada ama unuttuk gitti. Kendisi kaybetti. Üyeliğini silmeyi düşündüm, dediğiniz gibi sonuçta ileride başka arkadaşlarımıza da zarar verebilir. Ancak bu şekilde ona bir cevap hakkı tanımamış olacaktık. ama o hakkı biz kendisine verdiğimiz halde kullanmadı bu nedenle haftasonu üyeliğini iptal edicem. Umarım bundan sonrada bu tarz düşüncede insanlar aramıza girmez.
bu tanışma forumuna tel felan alalım abi gerekirse tc alalım ikamet alalım valla gidip dövelim. okudum ama nasıl sinir oldum varya alınabilecek önlemde yokki bu ....lere inşallah denk gelmez bidaha böylesi çok geçmiş olsun tekrar sessizliğine sukunetine erdemli davranısına yemin ederim ağzım acık kaldı ne yalan söyliyim hiç öyle geniş olamadım

Yani ben de böyle alışverişlerden korkuyorum bir yolu var mı eş zamanlı hareket etmek için.
Konu sizinle alakalı deil yanlış anlaşılmasın
Yöntem olarak soruyorum
- ygtsm
- Silver Üye
- Meslek: MEMUR
Bence arkadaşımız iyi niyetliymiş ki ''etarhan'' isimli üyenin yaptığı hakareti bile ''Bence bu yaratık hakkında biraz daha bilgi vermelisiniz. Afişe olsun. Nerelidir, bilelim. Ne iş yapar bilelim. Kendimizi kimden sakınacağımızı daha iyi anlayalım.'' görmezlikten gelmiş. Ben olsam hakaretten dava açardım... Ne demek yaaaa ''yaratık''
Bu yaptıklarınız etik mi? Ben sitenize yeni üye oldum. birkaç soru sorduğumda ve cevap alamayıp, yazdığımda peşpeşe mesaj yollarsanız üyeliğinizi iptal ederim mesajları gelmeye başladı. Benim üyeliğimi de iptal edebilirsiniz. önemli değil ama bırakın artık bu etik olmayan davranışları. karalama ve kötüleme politikalarını. insanların söylediklerine inanın biraz.....
Sonuç olarak istediğimi yayınlarım, istediğimin üyeliğini iptal ederim güzel şeyler değil. Yanılmıyorsam burası forum sitesi, insan kötüleme, rencide etme ve hakaret etme yeri değil....
kimseyi öle ağzını burnunu kapatıp suclamıyoruz biz, herkese konusabileceği kadar süre verildi hadi ya bu adamda olmaz deyip silin üyeliğini demedik havadan atmayalım lütfen,
adam haklıysa cıksın madem meydana forumumuz ıp tanıma sistemi ile giriş almıyo canı istese farklı e-posta kullanıcı adıyla giriş yapıp gerekli açıklamalarda bulunarak özür dileyebilirdi. kimseye kapayın gözünü vurun giyotini demedik biz, amaaann neyse bigün gelirse başınıza biz bu forumda haklıların yanında haksızları da dinleyerek yol alamaya devam edicez sizi de haklı veya haksız önemli değil can kulağıyla dinleriz
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- ygtsm
- Silver Üye
- Meslek: MEMUR
manqa48 yazdı:NISTEC yazdı:Konuya olan ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar. Üzücü bir durum olduğu ortada ama unuttuk gitti. Kendisi kaybetti. Üyeliğini silmeyi düşündüm, dediğiniz gibi sonuçta ileride başka arkadaşlarımıza da zarar verebilir. Ancak bu şekilde ona bir cevap hakkı tanımamış olacaktık. ama o hakkı biz kendisine verdiğimiz halde kullanmadı bu nedenle haftasonu üyeliğini iptal edicem. Umarım bundan sonrada bu tarz düşüncede insanlar aramıza girmez.
bu tanışma forumuna tel felan alalım abi gerekirse tc alalım ikamet alalım valla gidip dövelim. okudum ama nasıl sinir oldum varya alınabilecek önlemde yokki bu ....lere inşallah denk gelmez bidaha böylesi çok geçmiş olsun tekrar sessizliğine sukunetine erdemli davranısına yemin ederim ağzım acık kaldı ne yalan söyliyim hiç öyle geniş olamadım
bu mesajı Felixcrail isimli arkaşadımıza hitaben yazıyorum; ''2 sene önce yaşanıp, kapanmış olan konuyu tekrar açıp tartışma ortamı yaratmak kimin fikriydi arkadaşlar?'' sorunuzun cevabı ''manga48'' isimli üyedir. Üsteki mesaj ile 2 yıl sonra gönderip bu olayı tetiklemiştir.
Arkadaşımız ''manga48'' kulaktan dolma laflarla (kendisinin yaşamadığı bir olay hakkında, yaşamışcasına) yorum yapmış, hak verdikte konuşmadı falan gibi sözler yazmıştır. belki hak verdik dediğiniz dönemde size dönüş yapamayacaktı. (hastanede olamaz mıyd?ı) Olay iki kişi arasında olmuştur. ve karşı tarafı direk yargılayıp, ceza kesilmiş ve üyeliği iptal edilmiş sanırım.
Sevgili site yönetimi; özellikle ''Felixcrail'' isimli arkadaşımızın bu kötü tartışmayı sona erdirmenizi rica ediyorum. Bilen bilmeyen konuşuyor diye, lütfen bu duruma son verin....
Ben bu siteyi aracımla ilgili paylaşımlarda bulunmak için üye oldum. Bu durumu görünce yazmadan edemedim. Sitenin kişisel sorunlara karşı cephe alınacağı bir yer olmasını istemiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
sen simdi konuyu açan adam bu olayı yaşamadı canı sıkıldı bi gün oturdu destan yazdı bizide arkasından mı sürükledi yani?
bunu mu demek istiyorsun ben burdaki kimseyi tanımam ama benim gördüğüm gerek moderatörlerimiz gerekse adminlerimizin herhangi zararlı insanlar oldugunu düşünmüyorum birlik bereberlik var bizde hata yapan her insana kucak mı acalım yani? dediğim gibi geniş değilim ben hele ki herkesin alınterini sakız edecek kadar asla!
he bide olayın iki sene 5 sene önce olması yaşanılanı değiştirmez he tamam eski oldu bidaha olmaz mı dicez.
amacım konuyu tekrar kızıstırmak değil sadece kızıyorum bu tür olaylara.
forumda bunun önüne geçilmesi içinde öneri sundum sinirliyken söylediğim kötü söz olarak algıladıgınız yer varsa özür dilerim forum sakinlerinden,
bi özür küçültmez insanı
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir