fotoğraf tavsiyesi
- jackwilshere
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek:
fotoğraf tavsiyesi
İyi günler Benim adım Jack, 42 yaşındayım ve Marsilya'lıyım. Bu forumun üyesi olduğum ve dimkussia'ya katıldığım için çok mutluyum. Sizden tavsiye almak istiyorum. Sizinle paylaşmak için çok fazla video ve fotoğraf yapacağım uzun bir yolculuğa çıkıyorum, ancak ne yazık ki iyi ve güvenilir bir kamera veya otomatik fotoğraf işlemek için bir program bilmiyorum. Bana söyler misin??Bazı seçeneklerim var ama bu konudaki fikrinizi bilmek istiyorum.
Re: fotoğraf tavsiyesi
jackwilshere yazdı:İyi günler Benim adım Jack, 42 yaşındayım ve Marsilya'lıyım. Bu forumun üyesi olduğum ve dimkussia'ya katıldığım için çok mutluyum. Sizden tavsiye almak istiyorum. Sizinle paylaşmak için çok fazla video ve fotoğraf yapacağım uzun bir yolculuğa çıkıyorum, ancak ne yazık ki iyi ve güvenilir bir kamera veya otomatik fotoğraf işlemek için bir program bilmiyorum. Bana söyler misin??Bazı seçeneklerim var ama bu konudaki fikrinizi bilmek istiyorum.melhorar fotos online
Hi Jack your trip sounds amazing and it’s great that you’re planning to share your moments with us! For photo enhancement you can try tools to melhorar fotos online — they work really well for quick automatic improvements and are very easy to use. Looking forward to your travel updates!
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir