yeni bir şey daha öğrendim
yeni bir şey daha öğrendim
geçen hafta memlekete gidip geldim yolda kar olmayınca yol kolay geçti Allaha şükür ama dönüş sırasında arabayı stop etmiştim farlar ve radyo açıktı akü 1 senelik olduğu halde bitik gibi marş dinamosunu çeviriyordu neyseki yolda kalmadan geldik yol yapınca da sorun gitti
konyada yine aynısını belli belirsiz yapmaya başladı aküyü aldığım yere gidince akü sağlam marş dinamosu arızalı olabilir dedi
meğer gerçekten marş dinamosu zorluyormuş açıldı temizlendi takıldı sesi bile değişti
ben marş dinamosu birden biter çalışmaz sanıyordum ki eski arabamda başıma gelmişti bu meğer kömürü biterse öyle olurmuş
zira memlekete giderken bir benzinlikte aracın biri kalmıştı marş basmıyordu baktığımda dedim dinamodur
herşey insana tecrübe için
konyada yine aynısını belli belirsiz yapmaya başladı aküyü aldığım yere gidince akü sağlam marş dinamosu arızalı olabilir dedi
meğer gerçekten marş dinamosu zorluyormuş açıldı temizlendi takıldı sesi bile değişti
ben marş dinamosu birden biter çalışmaz sanıyordum ki eski arabamda başıma gelmişti bu meğer kömürü biterse öyle olurmuş
zira memlekete giderken bir benzinlikte aracın biri kalmıştı marş basmıyordu baktığımda dedim dinamodur
herşey insana tecrübe için
57 SİNOP 42
Nissan Primera 1.6 slx 1998 Model
Nissan Primera 1.6 slx 1998 Model
- delipoyraz75
- Platin Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek: yay segman sanayii
Re: yeni bir şey daha öğrendim
insan bazen bilmediklerinide öğrenince daha mutlu oluyor aslında
geçmiş olsun nitekim kazasız belasız gelmişsiniz.

Güven ırmak
İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d
İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir