Sohbet / Günlük - Off Topic
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Üstat gün içinde o kadar çok telefon çalıyor, o kadar üst üste değişik işle uğraşıyorum ki bazen en son ne yaptığımı unutuyorum. Şu anda en az katkıyı ben yapıyorum ancak forum tekrar (ziyaret sayısı olarak) yükselişe geçti. Ama o eklediğin linkler için eline sağlık.
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: Sohbet / Günlük - Off Topic
NISTEC yazdı:@Ally_07
Üstat gün içinde o kadar çok telefon çalıyor, o kadar üst üste değişik işle uğraşıyorum ki bazen en son ne yaptığımı unutuyorum. Şu anda en az katkıyı ben yapıyorum ancak forum tekrar (ziyaret sayısı olarak) yükselişe geçti. Ama o eklediğin linkler için eline sağlık.
Rica ederim, sizin yaptıklarınızın yanında lafı olmaz. Az bir katkım olabiliyorsa mutlu olurum.
Üyelerimizin hepsi sadece soru sormak veya yazılanları inceleyip çıkmak yerine kendi tecrübelerini de paylaşırlarsa forum sanal aleme çok daha faydalı olacak kanaatindeyim. Yaklaşık 8 yılıdır (ilk arabamı aldığım yıldan beri) çok çeşitli markaların forumlarına üyeliğim oldu, elimden geldiğince deneyimlerimi paylaştım ve paylaşımı çok olan forumlarda gerçekten çok faydasını gördüm. Bu eşimin aracı, benim kendi aracım içinde bir foruma üyeyim orada da o kadar çok şey yaptık ki insan hem fayda görüp hem de karşılıksız bırakınca rahatsız oluyor o yüzden ben de bir şeyler paylaştıkça bir nevi borcumu ödemiş hissediyorum kendimi.
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
Ally_07 yazdı:NISTEC yazdı:@Ally_07
Rica ederim, sizin yaptıklarınızın yanında lafı olmaz. Az bir katkım olabiliyorsa mutlu olurum.
Üyelerimizin hepsi sadece soru sormak veya yazılanları inceleyip çıkmak yerine kendi tecrübelerini de paylaşırlarsa forum sanal aleme çok daha faydalı olacak kanaatindeyim. Yaklaşık 8 yılıdır (ilk arabamı aldığım yıldan beri) çok çeşitli markaların forumlarına üyeliğim oldu, elimden geldiğince deneyimlerimi paylaştım ve paylaşımı çok olan forumlarda gerçekten çok faydasını gördüm. Bu eşimin aracı, benim kendi aracım içinde bir foruma üyeyim orada da o kadar çok şey yaptık ki insan hem fayda görüp hem de karşılıksız bırakınca rahatsız oluyor o yüzden ben de bir şeyler paylaştıkça bir nevi borcumu ödemiş hissediyorum kendimi.
Buna hiç bir zaman hiç bir çözüm bulamayız zannediyorum. Ben gün içinde müşterilerle skype üzerinden, mail üzerinden, fikir alışverişi çalışma vs yapıyorum. Örneğin fiyatı biraz fazla verdiniz yada aranılan şey sizde yok. Size artık dönüş yapıp teşekkür etmiyorlar. Bir kaç saat uğraştırıp cevap vermeyen insanlar var. Foruma bakınca da normal görüyorum açıkçası. Yapacak bir şey yok.
şu anda her cevap yazdığım konunun altında başlığa abone ol diye tıklıyorum. yardımcı olurmusunuz ?
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- FelixCrail
- Administrator

İstanbul / Maltepe
- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
Tapatalk versiyon v3.0.1
- FelixCrail
- Administrator
İstanbul / Maltepe
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir