1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

2017 model Nissan primera olabilirmi...

Gönderilme zamanı: 26 Eyl 2016, 23:48
gönderen mehmetcandan
Nissan neden primera modelini devam ettirmez ki. Primera segmentinde araci da yok. Primeranin yeni modelini cikarsa Qashqai den cok daha fazla rağbet görür

Re: 2017 model Nissan primera olabilirmi...

Gönderilme zamanı: 27 Eyl 2016, 09:49
gönderen spoilerci
megane ve fluence ye rakip çıkarmazlar.arabaların çıkış yıllarını modellerini karşılaştırdığımızda adamların amacı bizim bineceğimiz araba değil onların satacağı arabadır. Her üretici grup kendine göre bir satış stratejisi ile satışını yapıyor. renault grubunda yanaştığınızda bütçenin orta seviyede olması gerekir. orta sınıfın en üstüne QashQai yi en altına Dacia Duster i, ben otomobil alacağım diyene de megane, fluenceyi, dustere binmem QQ ya da param yetmiyor için Juke yi, yani her paraya her müşteri profiline göre kendi markasını aşağı düşürmeden satış yapıyorlar. bu gibi nedenlerden dolayı, Primeralar artık yok çıkarmazlar.

Re: 2017 model Nissan primera olabilirmi...

Gönderilme zamanı: 27 Eyl 2016, 15:10
gönderen mehmetcandan
Nissan 'en Renault ortaklığını unutmuşum. Haklısınız. Megane, Fluence varken kendilerine yeni bir rakip oluşturmak istemezler.

Re: 2017 model Nissan primera olabilirmi...

Gönderilme zamanı: 27 Eyl 2016, 15:13
gönderen mehmetcandan
Primerayı bitiren , darbeyi vuran Renault olmuş...