Bugün Araban İçin Ne Yaptın?
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: Bugün Araban İçin Ne Yaptın?
Konsoldaki eşya koyma gözünü iptal edip dışarıdan düz kapak görüntüsü elimin altında gizli bir göz olsun istedim güzelde oldu. Önüne transmitter monte ettim. Trans mitterin beslemesini çakmaklıktan aldım ve çekmecenin altında kızaklı iletken ile verdim. 10 ve 3 mm lik dekotadan yaptım. mat siyah oto boyasi ile boyattım. hareket sistemi için cam açma düğmesi ile kumanda edilebilen 12V motor ve bir takım devir düşürücü kuvvet artıran aktarma sistemi ile redükte ederek çalıştırdım.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
Re: Ynt: Bugün Araban İçin Ne Yaptın?
sterkenli yazdı:http://youtu.be/6AbJVJeDnfc
Konsoldaki eşya koyma gözünü iptal edip dışarıdan düz kapak görüntüsü elimin altında gizli bir göz olsun istedim güzelde oldu. Önüne transmitter monte ettim. Trans mitterin beslemesini çakmaklıktan aldım ve çekmecenin altında kızaklı iletken ile verdim. 10 ve 3 mm lik dekotadan yaptım. mat siyah oto boyasi ile boyattım. hareket sistemi için cam açma düğmesi ile kumanda edilebilen 12V motor ve bir takım devir düşürücü kuvvet artıran aktarma sistemi ile redükte ederek çalıştırdım.
Projeyi cok begendim. Nacizhane kabul ederseniz tavsiyem olacak.. su an siz bastiginiz surece gidiyor ve geliyor. Bunu bir kere basarak acip,bir kere basarak kapatmak seklinde bir sistem yapabilirsiniz. Bir de kullandiginiz motor fircalidir muhtemelen. Kac turn oldugunu bilmiyorum ama oldukca hizli donuyor. Ben rc hobi ile ilgilendigim icin asagi yukari 40 turnlük bir motor tavsiye ederim. Daha yavaş,icindeki yuklerle birlikte daha stabil calisir. Yuksek torktaki motoru biz off road icin kullaniriz ki,hizla isimiz yok.maksat tork olsun tirmansin. Sizin de amaciniz bu. Hiz degil,uzerindeki yuku sabit tasisin seklinde dusundum. Ellerinize saglik,yaratici bir proje.
LG G2 Cihazımdan Tapatalk aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
FelixCrail yazdı:bilgisayarladaki cd-dvd okuyucuların motorlarını kullanma imkanı olacaksa iş görebilir belki
Icine yuk geldiginde devirli calismasi gerekir. Romlardaki motor belki 5 gramlik kapagi iterken bile randimanli degil.
LG G2 Cihazımdan Tapatalk aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.

Gaz ayarı
Sigorta tamamlama
Geri görüş kamerası denemelerı
Sol Beşik
El freni arızası ve tamır edilememesi
sürücü kapısının kıtlenmemesının cozumu
sol arka camın moturunun su alması
vs vs vs
2. el araba şanstır baskada bısı demıorum.

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

- MÜNÜRB
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: memur
- İletişim:
orionche yazdı:Aynen öyle, evdeki temizlikten kaçıp saatlerce arabayı yıkayabilirim
bi gün hanımdan sopayı yiyeceğiz ama ne zaman tamam oda temizliğine falan yardımcı oluyor severek ama arabaya gösterdiğin özeni başka hiçbir şeye göstermiyosun diye de bi şikayeti oluyor

34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
cdogu yazdı:FelixCrail yazdı:bilgisayarladaki cd-dvd okuyucuların motorlarını kullanma imkanı olacaksa iş görebilir belki
Icine yuk geldiginde devirli calismasi gerekir. Romlardaki motor belki 5 gramlik kapagi iterken bile randimanli degil.
üzerindeki motor CD Room dan sökülme, dişli çarklarda Cd romdan, araya bir fazla dişli koydum. otomatik açılıp kapanması için tasarlamıştım önce ve bu kadar kablo olmayacaktı sonra istediğim yerde dursun istediğim kadar kapansın diye düşündüğüm için elimdeki hazır devreyi kullanmadım. öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“Do it YourSelf (D.I.Y)” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi