2012 Nissan Qashqai 1.6 CVT sahibinden merhaba
2012 Nissan Qashqai 1.6 CVT sahibinden merhaba
Herkese selamlar.
Bizde yeni 2.el Qashqai sahibi olduk, daha doğrusu arabayı karıma aldık manuel kullanamadığı için dizel alamadık ama ben de kendim için ciddi ciddi yeni 1.6 dizel Qashqai düşünmüyor değilim yani

Arabayı alalı daha 1 hafta oldu, zaten daha 4.000km'de idi aldığımızda...yeni sayılır yani...arabayı alırken 100TL verip nissan yetkili servisinden ekspertis'de yaptırdım ama ekspertiz ile ilgili yazılı bir rapor gibi bir şey vermediler sadece sözlü olarak söylüyorlar.
Neyse 1.6 benzinli CVT Tekna GR+NC versiyonu aldık ve arabayla iligili karımında benim de ilk izlenimlerimiz çok olumlu. İnşallah Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip eder.
Bu forumda bulunan tüm üyeleri saygıyla selamlıyorum ve hepinize kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum.
- GhettoParty
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
Re: 2012 Nissan Qashqai 1.6 CVT sahibinden merhaba
iyi forumlar
16 BK 640
BURSA
NissaN PrimerA TeknA + WhiTe 2003
CLİO 4 1.2 modTOUCH 2013
- aresavas
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: IT Manager
- İletişim:
Aracınız dolu paketli ve çok memnun kalacağınız bir araç. Bir de dizel olsaymış tadından yenmezmiş ama yaptığınız km yüksek değilse benzinli motorun da sizi üzeceğini düşünmüyorum. Aracınızın resimleri ve kullanım tecrübelerinizi bekliyor olacağız. Tekrar hayırlı olsun der kazasız belasız güvenli sürüler dilerim
06 SH 055
Çankaya / ANKARA
- ilker_yusuf
- Gold Üye
- Otomobil: Belirtilmemiş
- Meslek:

Opel Corsa 1.2 Essantia + Body Kıt
Ümraniye - İstanbul
“Üye Otomobilleri” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir