YENİ NİSSAN
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: YENİ NİSSAN
ANTALYA
- mcengiz1982
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: bilgi işlem
birde eski araçta sadece baskı balatayı 150 tlye almıştık tabi bu fiyat çok eski(2007)
(amca oğluyla arabanın altını üstüne getirdiğimizden pek işçilik sıkıntım yok

yani değişim fiyatları uygun ama kalitesine dikkat edin.
http://alfaelektrik.net
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
mustafa yazdı:herkese slm. öncelikle aranıza yeni katıldım 2001 1.6 comfort primera aldım.kafama takılan birkaç sorunlar var aracı ilk çalıştırırken kontağı ilk çevirdiğim zaman airbeg lambası yanıyor sonra diğerlambalardan birkaç saniye sonra sönüyor bu normalmi değilse düzelirmi önemli bişey mi masraflımı(bazen rolentide çalışırken yanıp sönüyor).birde aracın orjinal lastik ebatları nedir. birde arkadaşlar düşük viteslerde bazen çok az bi karıncalama sesi gibi bir cızırtı oluyor çok az ses geliyor normalmi. son olarak baktrdığım usta arka amatsörler ve debriyaj balatası değişecek dedi işcilik dahil 550 tl dedi normalmi.... birde arabam KAÇ BEYGİR . BİRDE SIKINTM KAPI AÇIL DIĞINDA YANAN İÇ AYDINLATMA LAMBASI KAPIYI AÇTIĞDA YANMIYOR AMA KONTAĞI AÇIP KAPAMAMA GÖRE YANIYOR YADA KAPANIYOR BUNU NASIL AYARLARMM TEŞEKÜRLERRRR
arka amartisörler ve debriyaj balatası için bu fiyat normal. iç aydınlatma için bir elektrikçi ile görüşün buradan cevap alamazsınız olası bir kaç sorun var hangisi olduğunu nasıl tespit edeceğiz.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“Üye Otomobilleri” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir