NISSAN JUKE HATALI URETIM OLDUGUNU KABUL ETTI...

Elektronik, araç iç ve dış donanımsal arızaları
Kullanıcı avatarı
vtuna40
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Juke
Meslek:

NISSAN JUKE HATALI URETIM OLDUGUNU KABUL ETTI...

Mesajgönderen vtuna40 » 14 May 2016, 00:43

Arkadaslar 2016 model juke model aracimizda radyoda parazitlenme problemi nedeni ile bir haftadir bayii ve genel mudurlukle ugrasiyorum. En sonunda turkiyeye gelen juke lara takilan ses sisteminin bu sorunu yaptiklarini bildiklerini ama yinede yardimci olamayacaklarini tarafima iletiler. Hatta japonya bile bu durumu biliyormus ama benim guzel ulkemi 3.dunya ulkesi olarak gordukkerinden oluru bu kadar alin kullanin diyolarmis...bunlar yetkili servislerinin verdigi bikgilerdir...AKLI OLAN BU ARABALARINI ELINDEN CIKARSIN VE ES DOST HERKESEDE HATALI URETIM OLDUGUNU ANLATSIN BASKA INSANLARIDA KAZIKLAMASINLAR...SAHTEKAR BU MARKA....

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Re: NISSAN JUKE HATALI URETIM OLDUGUNU KABUL ETTI...

Mesajgönderen spoilerci » 14 May 2016, 01:05

1000 tl lik bir teyp için kötülediğiniz markanın bindiğiniz araç olduğunu ve yaygın bir haber olmasından sonra zararınızın 5 bin tl olacağını düşündünüz mü. satacaksanız sessiz sedasız satın duster alıp binin. nissanın çok modeline bindim Nissan iken bindim memnun olmadığım modeli yok. sizin kızgınlığınız nissan a değil renaulta. çünkü markanın sahibi artık onlar. şu an Primeram var model yükseltmek istersem nissanla yollarımı ayıracağım. onun için 2-3 yıl daha idare edeyim diyorum. 2010 dan sonra hiç bir arabasına binmem.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
vtuna40
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen vtuna40 » 14 May 2016, 12:06

Belki dediginiz gibi davranmak daha kolay olandir ama bu sekilde davraninca bu tipteki markalar baska insanlarada aynisini yapmaya ve diger ulkelerin kabul etmedigi hatali urunlerini bu ulkeye sokmaya devam edecekler...bence bireysel davranmak yerine bu marka gibilerini olabildigince satis anlaminda dibe cekmeliyiz. Boylece ya bu ulkeye deger vermeyi ogrenerek duzgun araba getirirler yada bu ulkeden defolup giderler...

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 14 May 2016, 15:33

arkadaşım, fiat, ford, nissan bu araçların çeşitli modellerine bindim ve 3-4 tanesini sıfır aldım. aynısı olmasa da çeşitli sorunlar bende yaşadım, adamlar ana avrat küfür edene kadar beni zorladı. opelde pejoda VW de renaultta hep aynı sorunlar var. bunun haricinde yapacak bir şeyimiz yok. bizim yerli üretim otomobilimiz yok mecbur bırakılmışız. Alternatifler belli Çalışkanlar marka el arabası, akşehir yapımı at arabası, alaşehir faytonu,

Kullanıcı avatarı
cazzcazzy
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Navara
Meslek:

Re: RE: Re: NISSAN JUKE HATALI URETIM OLDUGUNU KABUL ETTI...

Mesajgönderen cazzcazzy » 15 May 2016, 15:31

spoilerci yazdı:arkadaşım, fiat, ford, nissan bu araçların çeşitli modellerine bindim ve 3-4 tanesini sıfır aldım. aynısı olmasa da çeşitli sorunlar bende yaşadım, adamlar ana avrat küfür edene kadar beni zorladı. opelde pejoda VW de renaultta hep aynı sorunlar var. bunun haricinde yapacak bir şeyimiz yok. bizim yerli üretim otomobilimiz yok mecbur bırakılmışız. Alternatifler belli Çalışkanlar marka el arabası, akşehir yapımı at arabası, alaşehir faytonu,

Alternatifler kisminda koptum. Cok guldurdun beni Spoilerci
Selamlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 15 May 2016, 16:15

Olan bu elimiz mahkum yapacak bir şey yok

Kullanıcı avatarı
vtuna40
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen vtuna40 » 16 May 2016, 12:45

Ya vallaha haklisin..ez azindan el arabasinda bir süpriz yok...alirsin kullanirsin bi sorun olmaz..ama saka bi tarafa ben birine 65000 tl ye bisey satsam ve cozemedugum bir sorunu ciksa utancimdan ölürüm...ama sunu soyleyebilirimki diger aracim vw ve sorunlar onda da cikti ama dogus oto bence nissana gore on gomlek daha ustun..en azindan genel mudur yardimcisina kadar telefonle ulasabiliyorsun yerleri belli yurtlari belli..nissanda bi tek gulumseme hatti diye bisey var kesinlikle hic bir fonksiyonu yok...genel mudurlugunu aradim yetkili biriyle konusmak istedim..KESINLIKLE BAGLAYAMAYIZ GULUMSEME HATTINI ARAYIN ONLAR COZEMIYORSA DA YAPACAK BISEY YOK SIRKET POLITIKASI BOYLE...HERGUN INSANLAR ARAYIP BU POLITIKA YUZUNDEN BANA KUFUR EDIYOR..dedi konustugum kisi...Gercekten cok ama cok rezalet bir firmaymis nissan...kesinlikle ustune gitmeliyiz bu olayin..benim ulkemde benim paramla bana yüzsüzlük yapamazlar...

“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

oto anahtarı