Ön silecek kollarını bozdum.
- FlowerAbbas
- NissanClubTr
- Otomobil: Micra
- Meslek:
Ön silecek kollarını bozdum.
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: Ön silecek kollarını bozdum.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
Re: Ön silecek kollarını bozdum.
FlowerAbbas yazdı:Herkese merhabalar.99 model nissan micranın ön silecek kollarını bozdum.adı tam olarak bu mu bilmiyorum direksiyonun yanında sileceği çalıştıran kolda bi sıkıntı olduğunu söylediler.internette ön silecek kolu yazınca silgecin kendisi çıkıyor ki onlarda bir sorun yok.bozulması da şu şekilde oldu;ön camlar ve silgeçler buz tutmuşken ben salak gibi silgeçleri çalıştırdım kolu yukarı kaldırarak bunu bir yaptım iki yaptım üçüncü kaldırışımda silgeçler öyle kalakaldı ve koldan da tık diye bi ses geldi.sanırım içinden de ufak bi parça çıkmıştı.yurtdışında yaşıyorum tamirciye götürdüm 135 dolar istedi kol değişecek dendi.öğrenciyim yaptırmadım yağmurlu havada sürmüyorum mecburen.bunun fiyatı ortalama ne olur acaba trde ve başka kolay çözümü var mıdır.tamircinin beni yabancı bulup fazla söylediğini düşünüyorum.sadece bir silecek kolu 135 dolar mı eder?
Kardeşim büyük bir ihtimalle silecek motoru yanmış. kolla silecekle alakası yok. başşka bir model araçtan uydurabilir. mazda veya hondanın kine bak.
“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir