Ön silecek kollarını bozdum.

Elektronik, araç iç ve dış donanımsal arızaları
Kullanıcı avatarı
FlowerAbbas
NissanClubTr
NissanClubTr
Mesajlar: 1
Kayıt: 07 Mar 2016, 05:37
Otomobil: Micra
Meslek:

Ön silecek kollarını bozdum.

Mesajgönderen FlowerAbbas » 07 Mar 2016, 05:41

Herkese merhabalar.99 model nissan micranın ön silecek kollarını bozdum.adı tam olarak bu mu bilmiyorum direksiyonun yanında sileceği çalıştıran kolda bi sıkıntı olduğunu söylediler.internette ön silecek kolu yazınca silgecin kendisi çıkıyor ki onlarda bir sorun yok.bozulması da şu şekilde oldu;ön camlar ve silgeçler buz tutmuşken ben salak gibi silgeçleri çalıştırdım kolu yukarı kaldırarak bunu bir yaptım iki yaptım üçüncü kaldırışımda silgeçler öyle kalakaldı ve koldan da tık diye bi ses geldi.sanırım içinden de ufak bi parça çıkmıştı.yurtdışında yaşıyorum tamirciye götürdüm 135 dolar istedi kol değişecek dendi.öğrenciyim yaptırmadım yağmurlu havada sürmüyorum mecburen.bunun fiyatı ortalama ne olur acaba trde ve başka kolay çözümü var mıdır.tamircinin beni yabancı bulup fazla söylediğini düşünüyorum.sadece bir silecek kolu 135 dolar mı eder?


Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Mesajlar: 1842
Kayıt: 29 Eyl 2013, 19:48
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
Konum: Akşehir
İletişim:

Re: Ön silecek kollarını bozdum.

Mesajgönderen spoilerci » 10 Mar 2016, 09:24

hangi ülkesedesiniz bilmiyorum ama, çoğu ülkede tamirat işlerinin çok pahalı olduğunu duyuyoruz. Ama sökme takma malzeme derken tr de de aynı paraları bulur. anormal bir fiyat değil. TR de aynı paraya belki de sadece kolu alabilirsiniz.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
ibrahimucan
Platin Üye
Platin Üye
Mesajlar: 422
Kayıt: 05 Ağu 2013, 13:02
Otomobil: Almera
Meslek: makina muhendisi
Konum: izmir
İletişim:

Re: Ön silecek kollarını bozdum.

Mesajgönderen ibrahimucan » 24 May 2016, 15:28

FlowerAbbas yazdı:Herkese merhabalar.99 model nissan micranın ön silecek kollarını bozdum.adı tam olarak bu mu bilmiyorum direksiyonun yanında sileceği çalıştıran kolda bi sıkıntı olduğunu söylediler.internette ön silecek kolu yazınca silgecin kendisi çıkıyor ki onlarda bir sorun yok.bozulması da şu şekilde oldu;ön camlar ve silgeçler buz tutmuşken ben salak gibi silgeçleri çalıştırdım kolu yukarı kaldırarak bunu bir yaptım iki yaptım üçüncü kaldırışımda silgeçler öyle kalakaldı ve koldan da tık diye bi ses geldi.sanırım içinden de ufak bi parça çıkmıştı.yurtdışında yaşıyorum tamirciye götürdüm 135 dolar istedi kol değişecek dendi.öğrenciyim yaptırmadım yağmurlu havada sürmüyorum mecburen.bunun fiyatı ortalama ne olur acaba trde ve başka kolay çözümü var mıdır.tamircinin beni yabancı bulup fazla söylediğini düşünüyorum.sadece bir silecek kolu 135 dolar mı eder?



Kardeşim büyük bir ihtimalle silecek motoru yanmış. kolla silecekle alakası yok. başşka bir model araçtan uydurabilir. mazda veya hondanın kine bak.



“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir


 

 

oto anahtarı