2004 MİCRA DİĞİTAL KLİMA SORUNU
2004 MİCRA DİĞİTAL KLİMA SORUNU
Merhaba
Aracımın kliması bozuldu hiç bi şekilde çalışmıyor. ekrana bişe gelmiyor diğital klima aracım. Sorun ne olabilir ben sigortası atmıştır diye düşündüm ama elektrikçi sigortalar sağlam dedi.
En son çalışıyordu
Farlar solmuş diye farları değiştim ve içine detaylı temizlik yaptırdım.
Acaba bu işlemleri yaptırırken mi bir sorun oldu
Aramızda bu durum başına gelen varmı
Aracımın kliması bozuldu hiç bi şekilde çalışmıyor. ekrana bişe gelmiyor diğital klima aracım. Sorun ne olabilir ben sigortası atmıştır diye düşündüm ama elektrikçi sigortalar sağlam dedi.
En son çalışıyordu
- Ally_07
- Administrator
- Otomobil: Micra
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: 2004 MİCRA DİĞİTAL KLİMA SORUNU
Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa elektrik arızası olmalı. Ya kumanda paneline elektrik gelmiyor (elektrikçi klima kumanda panelini söküp soketlere bakarak bunu kontrol etti mi?) ya da kumanda panelinin elektronik kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Bu arada aracı OBDII protundan bilgisayara bağlayıp hata kodu var mı onu da kontrol edebilirsiniz.qokhan90 yazdı:Merhaba
En son çalışıyordu
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"İyi şoför yolcularını tedirgin etmeden konforlu ve güvenli şekilde gidecekleri yere ulaştıran şofördür" İmza Babam
“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir