İzolasyon ve Süspansiyon
İzolasyon ve Süspansiyon
Ve süspansiyon yok denecek kadar ufacık bir tümsek bile olsa sanki beşik gibi sallanıyor . beklenttilerimin cok cok altında kaldı bu konularda
bir diğer konu ise araçta güvenlik gerçekten yok denecek kadar az . Bu kadar savurgan ve kayan araç görmedim .
Re: İzolasyon ve Süspansiyon
Kendiliğinden coilover olan muhteşem yol tutuşu olan bir araç bu. Istanbul-Ankara yolunda nerdeyse hiçbirzaman 180-190ın altına inmedim. Virajlarda bile hızımı korudum ama sarı ışık bile yanmadan girdi çıktı. Muhteşem ötesi bir yol tutuşu var.
Siz bir gösterin arabanızı isterseniz. yok hala olmadı diyorsanız K & N firmasının çok güzel coilover kitleriyle 2000 lira civarına ister yüksekliği değiştirireke ister sabit tutarak çok güzel yol tutuşu elde edebilirsiniz.
Jantlarınızı ve lastiklerinizi genişletmek de bir çözüm ancak biraz yakıt tüketimine de etkiyecektir bu hareket.
- hakan beker
- NissanClubTr
- Otomobil: Juke
- Meslek: memur
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
viewtopic.php?f=37&t=1293
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
Bereware yazdı:Aynı aracı mı kullanıyoruz?
Kendiliğinden coilover olan muhteşem yol tutuşu olan bir araç bu. Istanbul-Ankara yolunda nerdeyse hiçbirzaman 180-190ın altına inmedim. Virajlarda bile hızımı korudum ama sarı ışık bile yanmadan girdi çıktı. Muhteşem ötesi bir yol tutuşu var.
Siz bir gösterin arabanızı isterseniz. yok hala olmadı diyorsanız K & N firmasının çok güzel coilover kitleriyle 2000 lira civarına ister yüksekliği değiştirireke ister sabit tutarak çok güzel yol tutuşu elde edebilirsiniz.
Jantlarınızı ve lastiklerinizi genişletmek de bir çözüm ancak biraz yakıt tüketimine de etkiyecektir bu hareket.
Sanırım aynı aracı kullanıyoruz ama sizin aracın anlattığınıza göre maşallahı var aracınızın.
İlk defa birinden bu araç hakkında muhteşem ötesi yol tutuşu var dediğini duydum . Kendim 80 -90 km hızda bile araçtan korkar hale geldim . Bundan önce Cruze sahibi biri olarak söyluyorum bunu bu araçta yol tutuş ve izalosyon 0 denecek kadar az .
- kadirbilir81
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:

Bu arada, primeranın yol tutuşu çok iyidir

- Taylansancak
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
Ses alma konusu.. Dizel motora göre içerideki ses düzeyi gayet iyi. Sadece çamurluk içine çarpan taşlar ses yapıyor..
- Giovanni41
- Silver Üye
- Meslek: Finans
- oztrk
- Platin Üye
- Meslek: Pazarlama Danışmanlı
- İletişim: