Motor Arıza ıiığı ve hata kodu

Motor, yürüyen aksam ve diğer mekaniksel arızalar
Kullanıcı avatarı
odiopam
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: X-Trail
Meslek:

Motor Arıza ıiığı ve hata kodu

Mesajgönderen odiopam » 12 Ağu 2015, 14:24

Merhaba,

Haziran ortasında aldığım 2003 Nissan X-trail aracıma aldıktan 10gün sonra lovato marka sıralı sistem lpg taktırdım.

Yaklaşık 3 hafta sonra motor arıza ışığı yaktı. Bende lpg firmasına götürdüm kontrol etmeleri için keza kendiler ışık yakmayacağını söylemişlerdi.
Neyse bilgisayara bağlandı ama onlar hata kodunu söyleyene kadar arızayı otomatik sildi sistem.

Oradan çıkıp belki anlarlar diye özel servise götürdüm. ORada da silindiği için göremediler tabi. Neyse tekrar yanarsa bakarız dediler.

Yaklaşık 10 gün sonra gene yandı. Servise gitti. Baktılar krank pozisyonlama mili hatası dedi usta sildi. Sonra yarın bana getir bunlar lpg sonrası katalizör problem çıkartıyor bakayım dedi. Neyse görürdüm. bıraktım öğleden sonra haber geldi abi içi dolmuş boşaltalım bunu dedi. Güvenerek ok dedim.

2 gün sonra uzun yola çıktım 700km sonunda gene yaktı ışık. Telefon açtım gelince bakarız herhalde segman atacağız dedi.

Dedim öyle yağ yakma yok perf. düşüklüğü yok stop etme titreme vs yok ne gerek diye ama bakarız dedi.

Tabi katalizör boşalınca o garip metal sesi ve gaz kesme de çıkan çat pat sesler de bana cabası oldu.

Bana lpg den gibi geliyor sanki sensör bozuk gibi. Ama öyle kaldım yardımınıza ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
odiopam
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: X-Trail
Meslek:

Re: Motor Arıza ıiığı ve hata kodu

Mesajgönderen odiopam » 12 Ağu 2015, 14:26

Bu arada son söylediği hata kodu int/v tim cont şeklinde.

“Motor-Mekanik Arızalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

oto anahtarı