1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Cevap gelmeyecek biliyorum ama sorayım dedim (Navara marş almıyor))

Gönderilme zamanı: 21 Şub 2020, 05:32
gönderen zoex
Merhaba arkadaşlar.

2007 Navara D40 sahibiyim 2.5 Dizel otomatik 4x4

Son 1 haftadır her zaman tek marşta çalışan aracım ilk marşta çalışmamaya başlamıştı. İkinci marşta çalışıyordu. Bazende yine tek marşta çalışıyordu.
Bazende ilk marşta çalıştıktan birkaç saniye sonra stop edip 2. marşta yine çalışıyordu.

Bugün araç normal çalıştı tek marşta ve 60 km lik bir yol yaptım eve geldim aracı bıraktım. Yaklaşık 2 saat sonra tekrar bir yere gitmek için bindim ve şuanda marş basıyor ama motor çalışmıyor. Defalarca denedim. Ara vererek bekleyerek te denedim. 5dk sonra 15 dk sonra 1 saat sonra yine denedim araçta tık yok. Motor çalışmıyor. Neredeyse aküyü bitiricem artık denemekten ama bir türlü marş almadı. Sorun neden kaynaklı olabilir sizlere danışmak istedim.

Re: Cevap gelmeyecek biliyorum ama sorayım dedim (Navara marş almıyor))

Gönderilme zamanı: 21 Şub 2020, 12:21
gönderen ANKARALI
Ankara da iseniz Şaşmaz sanayide Yağmurotoservis Mustafa ustaya ugrayın. http://www.yagmurotoservis.com/

Re: Cevap gelmeyecek biliyorum ama sorayım dedim (Navara marş almıyor))

Gönderilme zamanı: 21 Şub 2020, 18:52
gönderen zoex
ANKARALI yazdı:Ankara da iseniz Şaşmaz sanayide Yağmurotoservis Mustafa ustaya ugrayın. http://www.yagmurotoservis.com/


Ben burada sorun ne olabilir diye fikir danışıyorum, millet servis tavsiye ediyor. Forum rant ve reklam yeri olmuş.

Re: Cevap gelmeyecek biliyorum ama sorayım dedim (Navara marş almıyor))

Gönderilme zamanı: 23 Şub 2020, 12:48
gönderen ANKARALI
Benimki size yardımcı olmak içindi sürekli gittiğim ve güvendiğim bir usta tavsiyesinde bulundum. Rant ve reklam peşinde değilim. sorununuzla başbaşa kalın.