Profesyonel Otomobil Yıkama
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: Profesyonel Otomobil Yıkama

bende kullanmasını bilmeden aldım. makine ile beraber gelen yün padleri kullanmayı beceremedim. gidip sünger pad aldım. 2 padi parçaladım kullanıcam derken ama işimi de gördüm. sonra makineyi ve padi nasıl kullanıcağımı daha iyi öğrenince son sünger pedim hala sağlam 2 araba cilalamama rağmen. en son mat siyah bir arabayı yaptım. arabanın parlamaya başladığını görünce cilamalama işinden zevk almaya başladım. koyu renk olup matlaşmış boyası olan varsa uygulama konusunda yardımcı olurum. oturup resim de çekelim hatta. sonuca sizde inanamayacaksınız. bu işi profesyonel olarak öğrensem boya fabrika çıkışı hale gelir ama şuanki hali bile bana fazlasıyla yeterli.uygulama sonrası benim araba bu hale geldi

İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA

- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
FelixCrail yazdı:ben koçtaştaştan 140tl ye aldım. polisaj makine diye geçiyor. bendeki ekipmanlar şunlar
bende kullanmasını bilmeden aldım. makine ile beraber gelen yün padleri kullanmayı beceremedim. gidip sünger pad aldım. 2 padi parçaladım kullanıcam derken ama işimi de gördüm. sonra makineyi ve padi nasıl kullanıcağımı daha iyi öğrenince son sünger pedim hala sağlam 2 araba cilalamama rağmen. en son mat siyah bir arabayı yaptım. arabanın parlamaya başladığını görünce cilamalama işinden zevk almaya başladım. koyu renk olup matlaşmış boyası olan varsa uygulama konusunda yardımcı olurum. oturup resim de çekelim hatta. sonuca sizde inanamayacaksınız. bu işi profesyonel olarak öğrensem boya fabrika çıkışı hale gelir ama şuanki hali bile bana fazlasıyla yeterli.uygulama sonrası benim araba bu hale geldi
Uygulama yaparken nelere dikkat ettin, nasıl bir sıra izledin biraz tecrübelerini aktarırmısın Ömer gerçekten ilk kullanım için çok iyi sonuç olmuş.
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
Gokhan ayni tipteki makineyi 50tlye nasil aldin? 150den asagi yok genelde.uyduruk olanlardan almis olma.resim koysana bi
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
- Giray akar
- NissanClubTr
- Otomobil: Juke
- Meslek: kalite teknisyeni
- dilekk
- Platin Üye
- Meslek: ingilizce öğretmeni
Giray akar yazdı:ARKADAŞLAR BENDE SİYAH JUKE VAR POLİSAJ MAKİNESİ İLE PASTA CİLA ATTIM FAKAT GÜNEŞE ÇIKTIĞIMDA ARABANIN HER YERİNDE PARLAK İZLER DALGALANMA ŞEKLİNDE ORTAYA ÇIKTIĞINI GÖRDÜM VATANDAŞIN BİRİNE TEKRAR ÇEKTİRDİM BEN BATIRDIM DİYEREK ARAÇ İLK GÜNLERDE İYİYDİ FAKAT 1 AY SONRA PARLAK İZLER YİNE GÜN YÜZÜNE ÇIKTI NE YAPMALIYIM BİLEN VARMI?
EDİT :Arkadaşlar bende siyah Juke var. Polisaj makinesi ile pasta cila attım.Fakat güneşe çıktığımda arabanın her yerinde parlak izler dalgalanma şeklinde ortaya çıktığını gördüm. Vatandaşın birine tekrar çektirdim ben batırdım diyerek araç ilk günlerde iyiydi fakat 1 ay sonra parlak izler yine gün yüzüne çıktı ne yapmalıyım bilen varmı?
Giray akar yazışmaları büyük harf kullanmadan yapalım
Teşekkürler
- oztrk
- Platin Üye
- Meslek: Pazarlama Danışmanlı
- İletişim:
Re: Ynt: Profesyonel Otomobil Yıkama
- FelixCrail
- Administrator