2005 Primera Motorda Titreme Sorunu
2005 Primera Motorda Titreme Sorunu
- Çağlar ATMACA
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Driver
- İletişim:
Re: 2005 PRİMERA MOTORDA TİTREME SORUNU
gaza basmadan aracım çalışmıyor ve devir göstergesi sabit bir rölanti devirinde tutunamıyordu.
üç farklı tamirci ve bir yetkili servis farklı teşhisler koyup çözümün deneme yanılma yolu ile bulunabileceğini söyledi.
en son gittiğim tamirci aklına ilk gelen yerde sorunu buldu ve çözdü.
şu an marşa bastığımda araç sorunsuz şak diye çalışıyor ve gün içerisinde rölanti dalgalanması ve tutunamama sorunu yaşamıyor.ani frende bile devir çok düşüyor ve stop edecek gibi oluyordu.artk sorun kalmadı.
aracın beyninde rölantiyi ayarlayan bi devrede yana entegre yanmış ve onu geğiştirince sorun kalmadı.
iş yerindeyim resim ekleyemiyorum akşama evden devrenin resmini eklerim..
- Çağlar ATMACA
- Silver Üye
- Meslek: Driver
- İletişim:

bu gördüğün entegre değişti
arabamı yeni almış gibi sevindim tamirciden çıkınca
ve yeni anladım 140hp lik bi canavara bindiğimi
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
ANTALYA
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
ernesto26 yazdı:2005 NİSSAN PRİMERA TEKNA VAR ..RÖLANTİDE TİTREME DEVİR SAATİNDE DALGALANMA BAZEN ÜST DEVİRLERDE KENDİNİ KASMA OLUYOR..AMA STOP ETMİYOR BAZEN YOK DENECEK KADAR AZALIYOR BAZEN ARTIYOR ...MERSİNDE YETKİLİ SERVİSİNE GÖSTERDİM DRAYT KONTROL VALFİ DEĞİŞECEK 400 TL DEDİLER DEĞİŞTİRMEDİM. BAŞKA SERVİSE GİTTİM BU PARÇA SAĞLAM ÇALIŞIYOR DEDİLER. GRANK DEVİR SENSÖRÜ DEDİLER , PEKİ DEĞİŞİRSEK SORUN ÇÖZÜLÜRMÜ DEDİM BİLEMEYİZ DEDİLER DENEME YANILMA USULÜYLE PARÇA TAKACAKLAR SORUN GEÇMEZSE PARÇAYI GERİ ALMIYORLARMIŞ.. BOĞAZ KELEBEĞİNİ 3 DEFA TEMİZLETTİM YİNE OLMADI SERVİS KESİN BİR ŞEY DEMİYOR. DENEME YANILMA USULÜYLE YAPMAK İSTİYORLAR ONUDA BEN KABUL ETMİYORUM..LÜTFEN YARDIMCI OLUN NE YAPAYIM??? KİME GÖTÜRDÜYSEM ÇÖZERİZ DEDİLER HALA ÇÖZÜLMEDİ!!! MERSİN ADANA CİVARINDA NİSSANDAN ANLAYAN İYİ BİR USTA VARMI????? AYRICA BU SORUNU YAŞAYIPTA ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BURADA PAYLAŞSINLAR
Hanımefendi yada Beyefendi. CAPS LOCK tuşuna basmak ve kapatmak çok basit bir olay. Forumda 2 mesajınız var ikisi de aynı. Okumanın ne kadar zor olduğunun farkındasınız umarım. Bakın yine de size saygı gösterilmiş, cevap verilmiş. Bundan sonraki mesajlarınızı lütfen küçük harflerle yazınız.
- catalyurekli
- NissanClubTr
- Meslek: memur
Çağlar ATMACA yazdı:
bu gördüğün entegre değişti
arabamı yeni almış gibi sevindim tamirciden çıkınca
ve yeni anladım 140hp lik bi canavara bindiğimi
Kardeş bu tamir ne kadara mâl oldu?
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
ernesto26 yazdı:ayrıca burada bulunmamızın sebebi aracımızla ilgili sorunları paylaşıp çözüm bulmak... kimse saygı dersi vermeye kalkmasın lütfen.... büyük harflerle yazmak saygısızlık değil bir hatadır...
Yazılan uyarıda herhangi bir saygısızlık göremiyorum.Siz biraz daha anlayışlı olurmusunuz.
ANTALYA
- NISTEC
- Administrator
- Otomobil: Diğer
- Meslek: Reklam
- İletişim:
ernesto26 yazdı:ayrıca burada bulunmamızın sebebi aracımızla ilgili sorunları paylaşıp çözüm bulmak... kimse saygı dersi vermeye kalkmasın lütfen.... büyük harflerle yazmak saygısızlık değil bir hatadır...
Evet hata bunun aksini iddia etmedik. Yalnız konuyu okuyan kişiler için okumayı gerçek anlamda zorlaştıran bir durum olduğu ve bu durum tekrarlandığı için de problem oluyor. Ayrıca konu içerisinde size saygısızlık yaptığınız yönünde bir uyarımız olmadı. Bu şekilde yazmanıza rağmen saygı gösterilmiş cevap verilmiş, lütfen sizde bundan sonraki mesajlarınızda daha dikkatli, daha anlayışlı olun dedik. Tamam hatadan dönülmüş, bizim için sorun yok. Uzatılacak bir konu değil, sizin içinde bir sorun yoksa iyi forumlar dileriz.
- mustafaseven
- NissanClubTr
- Otomobil: Belirtilmemiş
- Meslek:
- Serkanzengin
- NissanClubTr
- Meslek: Yönetici
Re: 2005 Primera Motorda Titreme Sorunu
aynı sorun bendede var arac lpg de titriyor devirden düşüyor boğulacak gibi oluyor gitmiyor çekişten düştü motor arıza ısıgı yanıyor benzzindede aynısını yapıyor bazende istop ediyor ama 10 gündür istop etmiyor antep ve dbakır servis götürtüm cihaza bağladılar arıza tespit edemediler benim durumuma dusen yada fikri olan varsa lutfen yardımcı olsun
not :
hava akıs sensoru temizlendi
benzin ponpası temizlendi
benzin filtresi temizlendi
benzini 97 katkılıya cıkardım
ama değişen bişi olmadı
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir