Almera Almak İstiyorum

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: Bilişim

Re: Almera Almak İstiyorum

Mesajgönderen kubat » 21 Nis 2014, 08:48

Ve tapatalk kurdum inat etmiştim zamanında ama bu forumu takip etmek için başka yol kalmadı :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: fizyoterapist

Mesajgönderen ladroness » 21 Nis 2014, 10:18

Tapatalk iyidir zaman çizelgesinden anlık takip yapabilirsiniz. Bu aralar biraz yavaş benim internetimden mi Tapatalkun kendi problemi mi anlamadım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 21 Nis 2014, 10:43

ladroness yazdı:Tapatalk iyidir zaman çizelgesinden anlık takip yapabilirsiniz. Bu aralar biraz yavaş benim internetimden mi Tapatalkun kendi problemi mi anlamadım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahi hacım benim kendi sohbet sitem vardı onda bile tapatalk kullanmamıştım :D mobil versiyon ayarlamak için uğraşmıştım ama şimdi evet bu şekilde takip etmek zor. Tapatalk en azından düzene soksun hem geneli hem cavapları takip etmem kolay olacak.

Ben öncesinde kurulu olmadığı için bir karşılaştırma yapamayacağım ama hızlı gibi geldi bana şimdi.

Kullanıcı avatarı
neo1907
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen neo1907 » 30 Nis 2014, 11:55

Selamlar aracınız hayırlı olsun yaklaşık 1 yıldır Nissan Almera 2006 - 1.5 Tekna sahibiyim ve birinin daha almera sahibi olduğunu duymak mutlu ediyor insanı. 1 yıl sonrada olsa foruma üye olmak ayrı mesele :)) Güle güle binin aracınıza kazasız belasız.

Erkan GÜLTEKİN
Nissan Almera 1.5 Tekna HB / 2006
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 30 Nis 2014, 13:23

amin çok teşekkür ederim. Size de kazasız arızasız sürüşler dilerim. Henüz acemiyim bu araçta aslında araba manyağı insanlardan da değildim ama arada balkondan almerayı keserken yakalıyorum kendimi :) şık cihaz ve diğer arabalarımdan daha fazla sevdiğimi itiraf edeyim.

Kullanıcı avatarı
neo1907
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen neo1907 » 30 Nis 2014, 13:29

Aynen katılıyorum hafta sonları yıkama günü gelince daha da bir güzel görünüyor banada. Yalnız spoiler ve camlara takilan havalandirma kanali tarzi olan malz.lerden bulamadim. Bu tarz ürünleri bulmak sanırım sıkıntı bu markada. Bilen duyan varsa sizin vesilenizle yardımci olurlarsa sevinirim.

Erkan GÜLTEKİN
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
portative
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek:

Mesajgönderen portative » 30 Nis 2014, 14:43

Öncelikle herkese merhaba...
2 yıldır almera bakıyordum. Geçen Ekim param almeraya yetmediği için 100 beygirlik fabialardan almıştım. ama trafikte ne zaman almera görsem gözüm kayıyordu. 1 kere sürdün mü desen, sürmeyi bırak içine oturmadım bile :)
Ama sonunda karar kıldım ve bir almera almak için arabamı satışa çıkardım. Şimdi almera bakma zamanı. Tekna almak istiyorum ama beni biraz maddi olarak yoracak gibi. Yine almışken tekna alayım diyorum. Visia'ların da fiyatı uygun :)

Linktekileri benim için inceler misiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6334/detay
son fiyat 19250 dedi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 986/detay/
son fiyat 17500 dedi.

Aracı ankara'dan almak istiyorum. Ne dersiniz?

Kullanıcı avatarı
neo1907
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

Mesajgönderen neo1907 » 30 Nis 2014, 15:25

Visia ile Tekna arasında ne fark olduğunu bilmiyordum ama resimlerde görünen o ki Tekna'lard bulunan orta kısımdaki Yol bilgisayarı (Yakıt Km vs için), Dijital klima ve radyo gösterge ekranı yok. Radyo ve cd çalar için direksiyondan kumanda bulunmuyor. Ben aracımı sizin şuan bulduğunuz ilanlardaki gibi ufak tefek şehir içi dokunmalar olduğundan güvenerek aldım. 116.000' de aldım şuan aracım 132.000'de geceç mayıs ayında aldığım fiyat 18.500'dü. Bu yılda görüyorum 20ler 22ler 23 bile isteyen var. Gerçektende ederi olan bir araba istenen fiyatlarda herkes haklı.

Yolladığınız ilan linklerine gelince ilkini yani Tekna'yı tercih edin derim ki full+full bir araç olduğunu göz önüne alarak. Fiyat olarakda gayet mantıklı bir fiyatmış ama satış sırasında 19'a alırsınız onu diye düşünüyorum yüzyüze görüştüğünüzde. Bir detay daha anlatayım geçen yıl yaklaşık 7-8 ay araba aradım 15-16larda bulabilirmiyim diye çıktığım rakam kredi kartı vs ile ekleyerek 18.750 oldu:) Neye niyet neye kısmet, darısı başınıza diyeyim.

Erkan GÜLTEKİN
İstanbul / Maltepe

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 30 Nis 2014, 15:33

portative yazdı:Öncelikle herkese merhaba...
2 yıldır almera bakıyordum. Geçen Ekim param almeraya yetmediği için 100 beygirlik fabialardan almıştım. ama trafikte ne zaman almera görsem gözüm kayıyordu. 1 kere sürdün mü desen, sürmeyi bırak içine oturmadım bile :)
Ama sonunda karar kıldım ve bir almera almak için arabamı satışa çıkardım. Şimdi almera bakma zamanı. Tekna almak istiyorum ama beni biraz maddi olarak yoracak gibi. Yine almışken tekna alayım diyorum. Visia'ların da fiyatı uygun :)

son fiyat 19250 dedi
son fiyat 17500 dedi.

visia ve tekna arasında epey fark olduğunu söyleyebilirim münür hocam daha net bilgi verecektir.

Bu ilanlardan ise;

Birinci ilanda, kaportanın solda biraz bombesi var gibi. Ayrıca başına gelmeyen de kalmamış 19250 fazla benim bu konuda bahsettiğim ve resmini paylaştığım motor ve kaza bakımından çok temiz diğer açılardan buna eş değer aracımı 19.500den pazarlıkla 18.500TL ile aldım. Memnunum kesinlikle. Evet çok güzel araba ama şansımıza biraz da ucuz diyebilirim. O yüzden bu adama güzel görünse de araç bu parayı verme.

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 30 Nis 2014, 15:39

portative yazdı:Öncelikle herkese merhaba...

son fiyat 19250 dedi
son fiyat 17500 dedi.

2. ilanda ise güzel görünüyor araç sorgulamak ve computest işlemleri gerekir ama visia olduğundan biraz daha düşmeli fiyat. Bana sorarsan 17.500 den de düşebilir. Gene de ben yeni kullanıcı olarak ahkam kesmek istemem daha bilgili arkadaşlar bilgi verebilirler

Kullanıcı avatarı
portative
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Diğer
Meslek:

Mesajgönderen portative » 30 Nis 2014, 15:49

Teşekkürler.

Visia son 17000 dedi :) Tekna'yı ise 18750'e verirse alacağım. 1750 lira fark var aralarında.

Bu arada tekna'da adam daha önce yaptığı kazanın fotoğrafını koymuş Bombesi ondan.
Cd çaları cd görmüyor dedi. Bu yaptırılabilir bir şey mi? Kaça patlar bana.

En son portative tarafından 30 Nis 2014, 16:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 30 Nis 2014, 15:53

adam 17bine düşmüş bile ilanda

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir