tanışma ve tavsiye
tanışma ve tavsiye
- bu araçların kronik bir sorunu mevcut mu?
- ağır bakımları ortalama hangi kilometrede yapılır?
- parça ve usta konusunda sorun yaşar mıyım? (kastamonu 'da kalıyorum)
- lpg uyum konusunda sıkıntı var mı? önerdiğiniz bir marka var mı?
şimdiden teşekkürler.
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
Re: tanışma ve tavsiye
Bu arada Lancer hakkında bende sizden biraz yorum alabilir miyim? Çok hoşuma giden bir araç.. Genel oalrak neler söyleyebilirsiniz araç hakkında???
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
tanışma ve tavsiye
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- 1.burak
- Platin Üye

Lancer konusunda yanlış anlaşılma oldu sanırım. Lancer'ı memnun olmadığım için satmadım. Para kazandırdı sattım. Aksine çok memnun olduğum bir araçtı. Fiyatlar uçtu, uygun fiyatlı temiz bir lancer bulabilirseniz alabilirsiniz. Benzinin 5.12 tl olduğu zamanda karma tüketim ortalamam 30-32 kuruş arasındaydı. MIVEC atmosferik mototlar içerisinde tercih edilebilecek en iyi seçenek diye düşünüyorum. (2011 Lancer 1.6 invite)
şuan kullanmakta olduğum opel meriva 1.4 turbo'da gayet keyifli, 1.4 benzinli motordan 200 nm tork ve 140 hp güç elde edebilen çok başarılı bir araç.
Yeni araç aramamın sebebi; 10-15 bin tl nakit ihtiyacım olmasıdır. 25 bin tl civarı alınabilecek en iyi aracın da primera olduğunu düşündüğümden aranızdayım.
- 1.burak
- Platin Üye

1.burak yazdı:Lancer konusunda satıp satmama veya memnuniyetsizlik ile alakalı bir yorumumuz olmadı.. Sadece benim ilgilendiğim bir araç olduğu için, kullanıcısı olarak sizden fikir almak istedim.. Primera için sorduğunuz soruları bende size Lancer için sormuş olarak kabul edin, cevabınızı bekliyorum..
anladım. mobilden girdiğim için mesajları yanlış algılamışım.
- 1.5 yıl kullandım sadece lancer'ı. en ufak sorunum olmadı. (ilk arabamdı ayrıca)
- gövde sacının inceliğinden benim bir memnuniyetsizliğim vardı, sayısal değerini bilmiyorum ama bana ince gibi geliyordu.
- en büyük şikayet yol sesini içeri fazla almasından yana genelde. ama içeri giren bu sportif sesden hoşlananların sayısı da az değil.
- kolay kolay arıza çıkarmaz, bilinenin aksine servisi yaygındır, bunun sebebi sanırım biraz da L200 gibi araçların ülkemiz de çok yaygın kullanılmasından geliyor

- sürüşü, yol tutuşu çok keyiflidir.
- her daim gözler aracın üzerindedir

- performanslıdır 117 hp
- 1.6 benzinli araçlar içerisinde tartışmasız en az yakan motora sahiptir.
- piyasası yok, tutulmaz diyenlere itibar etmeyin, malum siteden ilana koyduktan sonra 18 saat içerisinde noter işlemleri bitmişti. (ufak tefek küçük kazalar yaptığım, 1,5 yıl bindiğim halde iyi bir kar ile sattım)
- benzinli, dizel, atmosferik, turbo, tork gibi kavramları bilmeyenler aracın yokuşta bayıldığını söyleyebilir, bu da cahilliklerinden gelen bir durumdur. Keza bu araç benzinli atmosferik motora sahip olup 154 Nm tork üretir.
- bütün sorularınıza yanıt alabileceğiniz aktif bir forum toplululuğu da vardır. http://goo.gl/ogdQJl
- 1.burak
- Platin Üye
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir