Elektrik sorunum var..

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
almera35
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur

Elektrik sorunum var..

Mesajgönderen almera35 » 28 Oca 2016, 12:00

Merhaba.Dun hava guzeldi burada.Soyle bir baliga gidelim dedik.Esim arabanin arka stoplarindan bir tanesinin calismadigini gormus.Acip bakmak istedim;cift duyulu dipsiz ampul oldugunu gordum.Bir kac soktum taktim ama arka parkinda yanmadigini gordum.Sonra bakarim diyerek ampulu yerine taktim.Aksam balik olayimiz bitince(bir tane bile tutamadik) eve gitmeye hazirlandik arabaya bindim calistirdim far dugmesini cevirdim gosterge tablosunun isiginin yanmadigini gordum aractan indim ve sadece on farlarin yandigini gordum ne gosterge paneli nede arka parklar yanmiyordu.Sigorta atti diye dusunup lojmana gittik.Sabah oldu ve sigortayi bir kontrol edeyim dedim;sigortada saglam.Boyle bir sorunla karsilasan veya yasayan veya fikri olan varmi acaba.?Tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
Memcos48
Gold Üye
Gold Üye
Otomobil: Primera
Meslek: ÖĞRETMEN

Re: Elektrik sorunum var..

Mesajgönderen Memcos48 » 01 Şub 2016, 02:36

Geçmiş olsun ilginç bir elektrik sorunu. İyi bir elektrikçi çözecektir bilmeyen birine sakın kurcalatmayın

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı avatarı
almera35
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen almera35 » 03 Şub 2016, 20:52

Memcos48 yazdı:Geçmiş olsun ilginç bir elektrik sorunu. İyi bir elektrikçi çözecektir bilmeyen birine sakın kurcalatmayın

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni kanidayim.Canakkale ye gidince gosterecegim.Maalesef hadi simdi gideyim diyincede gidebilecek bir yer degil.Tesekkurler.

Kullanıcı avatarı
1.burak
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: İlaç Mümessili

Mesajgönderen 1.burak » 04 Şub 2016, 12:00

Bende korna için uğraşırken sigorta atmıştı, sonra parklar yanmadı, yedek vardı taktım falan ama sonra kısa farlar yanmayıp sadece park lambaları yanıyordu, arkadaki farlar yanmıyordu, gösterge ışıklarıda yoktu, hapı yuttuk herhalde diye düşünürken tüm sigortaları yeni alıp değiştirdim, düzeldi.. hiç uğraşmadan sigortalarınızı yenileyin..

Kullanıcı avatarı
almera35
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen almera35 » 06 Şub 2016, 19:12

1.burak yazdı:Bende korna için uğraşırken sigorta atmıştı, sonra parklar yanmadı, yedek vardı taktım falan ama sonra kısa farlar yanmayıp sadece park lambaları yanıyordu, arkadaki farlar yanmıyordu, gösterge ışıklarıda yoktu, hapı yuttuk herhalde diye düşünürken tüm sigortaları yeni alıp değiştirdim, düzeldi.. hiç uğraşmadan sigortalarınızı yenileyin..

Sigorta ile ilgili bir problem olabilir ama sigortalara baktim Bir sorun gozukmuyor.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 07 Şub 2016, 20:32

Arkadaşım aracanız hakkında bilgiye sahip değilim. ama bakarsınız olur niteliğinde yazıyorum belki de yaptınız ama ben de söylemiş olayım. kaput içinde yani motor bölümünde bir kaç tane sigorta ve röle kutuları var onların içindeki sigortaları kontrol ettiniz mi.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
almera35
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen almera35 » 09 Şub 2016, 22:19

spoilerci yazdı:Arkadaşım aracanız hakkında bilgiye sahip değilim. ama bakarsınız olur niteliğinde yazıyorum belki de yaptınız ama ben de söylemiş olayım. kaput içinde yani motor bölümünde bir kaç tane sigorta ve röle kutuları var onların içindeki sigortaları kontrol ettiniz mi.

Soylediginiz gibi akunun yanindaki bicak sigortalardan 10 A bir sigorta arizali cikti.Degistirdim sorun haloldu tesekkur ederim.

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 11 Şub 2016, 00:02

geçmiş olsun

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

oto anahtarı