Yardım - Yeni Sürücü Qashqai

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
kancelik26
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Qashqai
Meslek: Öğretmen

Yardım - Yeni Sürücü Qashqai

Mesajgönderen kancelik26 » 29 Mar 2016, 18:40

arkadaşlar oncelikle mrb
2016 tekna skypack 1.6 dci xtronik ile sraniza katildkm.
Allah hepimize kazasiz belasiz kullanmak nasip eylesin.
birkac sorjm olacakti yardkmci olursaniz sevinirim
1- arabayi park ederken P ye aliyorum. fakat P ye aldiktan sonra frenede bastigim icin start- stop devreye giriyor bende araci kapatma tusuna basiyorum. servise sordum böyle arac start- stop devredeyken kapatabilirsiniz bi sıkıntı olmaz diyor. yada istersen kapiyi acin yada emniyet kemerini cikartin start stop devreden cikar ve bu sekilde de kapatabilirsiniz diyor. Hangisi Doğru Park Etme Sekli??
2- arabayi calistiriken ve geri R alırken frene basiyorum. D ye gecerken frene basmiyorum dogru olan bu mu??
3- bizim tekna skypack donanımında cevre gorus sistemi var diye biliyorum arabaya necvox multimedia sistemi takildi. R ye aldığımda sadece geri gorus kamerasi devreye giriyor cevre gorus sistemi yok. acaba neden? tekna skypack te donanimda yok mu? bi ayari mi var?
4- necvox multimediada saat ayarlarından turkey oto. seciyorum saat bir saat geri. bende bir ileriki zaman dilimine aldim. bu nasil duzeltilir?
5- arabayı yeni aldkm. dizel arabam vardi ama dizel otomatik cvt ilk defa kullanacağım Aracla ilgili gerek kullanim gerekse diger tavsiyeleriniz Neler Nelere Dikkat Etmeliyim?

S.Çelik..

Kullanıcı avatarı
kancelik26
NissanClubTr
NissanClubTr

Re: Yardım - Yeni Sürücü Qashqai

Mesajgönderen kancelik26 » 01 Nis 2016, 11:12

arkadaslar kisa far in yetersiz oldugu herkes tarafindan belirtilmis. hangi h11 leri kuallaniyorsunuz ve nereden aldiniz. birde 3d ve 4d paspas vaf tercihlerinizi yazarsiniz nerded aldiginizla beraber?
bu arada forum YAŞIYOR MU?

S.Çelik..

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 02 Nis 2016, 00:17

Öğretmenim forum yaşıyor. Ancak sorularınızı okudumuş olmama rağmen cevap vermeyeceğim. her nekadar fikrim olsada bilgim yok size yanlış bir şey söylemek istemem. biliyorsunuz forumlar kullanıcıların tecrübe ve kullanıcı bilgileri ile yürür. nissan kullanıcıları genellikle işleri olmadan foruma gelmez. formun yönetici ve en etkin üyeleride micra ve P12 kullanıcıları ayrıca servis veya tamir elemanı değil. her konuda bilgi ve açıklama yapamayabiliyoruz. forumda her konudan anlayan ve cevap verebilecek kadrolu bir personelimiz yok. bunlardan dolayı bir süre bilen bir arkadaşın görmesini beklemeniz gerekecek. iyi günler dilerim
hoş geldiniz aracınız hayırlı olsun.
hoşçakalın, http://www.nissanclubtr.com ile kalın

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
kancelik26
NissanClubTr
NissanClubTr

Mesajgönderen kancelik26 » 02 Nis 2016, 14:58

tsk ederim msj ni icin fakat daha once ford club e uyeydim cok aktif bir siteydi. nissan neden böyle anlamadim

S.Çelik..

Kullanıcı avatarı
spoilerci
MODERATOR
MODERATOR
Otomobil: Primera
Meslek: Primera P12 Tekna
İletişim:

Mesajgönderen spoilerci » 03 Nis 2016, 00:13

kullanıcı sayısı ve kullanıcı profili diyelim kısaca.

HERKES HAYAL KURAR, AMA BAZILARI GERÇEKLEŞTİREBİLİR...
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]

Kullanıcı avatarı
qashqai2688
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek:

Mesajgönderen qashqai2688 » 15 May 2016, 00:33

Hocam sorilarinizin tamaminin cevabi kullanma klavuzunda var. Ayrica otomatok sanziman kullaniminiz yanlis. Internetten teknik destek aliniz. Yoksa bu sanzimanlar hassas. Elinizde kalir

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

oto anahtarı