Motor ariza isigi
Motor ariza isigi
1 hafta önce 2007 model qq model bir araç aldım arac benzin ve tüplü
Aracı yeni aldığım için bakımı yeni olması açısından yağ ve diğer bakımlarının yapılması için usta musvettesi birine aracı bıraktım aracın ariza isigi o zamana kadar yanmiyordu
Aracın polen filtresini değiştirmiş ve değişim için gaz pedalı ile ilgili bir sensoru çıkardığını soyledi filtre takilmasi için aracı teslim almaya gittiğimde arac motor ariza isigi yaniyor du bilgisayara bağladığinda gaz pedal sensoru ile ilgili hata verdiğini gördüm onunda polen filtresini takabilmek için çıkardığını söyledi neyse bilgisyari bağlayıp sondurdu 2 ariza isigi yanmasi bugün tekrar ariza isigi yandı
Tekrar bilgisiyara bağlayıp söndürülecek ama bu bu şekilde devam edecekmi acaba sokup takarken acaba kalıcı bi hasara mi neden oldu
Konu hakkinda görüşlerinizi çözüm olabilecek desteklerinizi rica ediyorum
Herkese değerli cevapları için teşekkür ederim
- ibrahimucan
- Platin Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: makina muhendisi
- İletişim:
Re: Motor ariza isigi
emre4141 yazdı:Merhaba
1 hafta önce 2007 model qq model bir araç aldım arac benzin ve tüplü
Aracı yeni aldığım için bakımı yeni olması açısından yağ ve diğer bakımlarının yapılması için usta musvettesi birine aracı bıraktım aracın ariza isigi o zamana kadar yanmiyordu
Aracın polen filtresini değiştirmiş ve değişim için gaz pedalı ile ilgili bir sensoru çıkardığını soyledi filtre takilmasi için aracı teslim almaya gittiğimde arac motor ariza isigi yaniyor du bilgisayara bağladığinda gaz pedal sensoru ile ilgili hata verdiğini gördüm onunda polen filtresini takabilmek için çıkardığını söyledi neyse bilgisyari bağlayıp sondurdu 2 ariza isigi yanmasi bugün tekrar ariza isigi yandı
Tekrar bilgisiyara bağlayıp söndürülecek ama bu bu şekilde devam edecekmi acaba sokup takarken acaba kalıcı bi hasara mi neden oldu
Konu hakkinda görüşlerinizi çözüm olabilecek desteklerinizi rica ediyorum
Herkese değerli cevapları için teşekkür ederim
öncelikle aracını kazasız belasız bin. aramıza hoş geldin. kalıcı arıza kaydı olmaz tekrar bilgisayara bağlat sorun çözülecektir.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
emre4141 yazdı:Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur sorun çıkmaz gözümün önünde sarı sarı yanmasi canımı sıkıyor
dert etmeyin. sorun çözülür. aracınızın keyfine varın.
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
- ibrahimucan
- Platin Üye
- İletişim:
emre4141 yazdı:Dediklerinize aynen katılıyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
rica ederim. bir kaç forumda da üyeliğim burası gibi sıcak değil.
“Motor-Mekanik Arızalar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir