2001 el fireni yanındaki düğme ne işe yarar
2001 el fireni yanındaki düğme ne işe yarar

1. El fireni yanındaki far sembollü düğme ne işe yarar?
2. Söförün kumanda edebileceği kapı kilidi düğmesi var mı?
3. yedek anahtarım kumandasız. kumanda takılabilir mi. sıfırdan mı yaptırılması gerekir?
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Re: 2001 el fireni yanındaki düğme ne işe yarar
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
- 1.burak
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: İlaç Mümessili
El freni yanında far ile ilgili düğme değilde çevirmeli far yükseklik ayarı var benim aracımda..
Bu ayar bazı 2001 modellerde sol havalandırma altında konumlandırılmış.. Sizdede orda olacağını tahmin ediyorum..
Elegance versiyonlarda orjinal Xenon ve yükseklik ayarı olduğundan bu ayar sizde hiç olmayabilir, aracınız Elegance versiyon ise..
spoilerci yazdı:aracınızın marka modelini (2001 primera 2.0 elegance gibi) transmisyon tipini (otomatik manuel) ve bahse konu düğmenin resmini koysaydınız daha anlaşılır olurdu. kumanda için bir anahtarcı ile görüşün geniş çaplı bir anahtarcı yapabilir.
Haklısınız acemilik. 2001 primera comfort 1.6 sedan manuel. kumandalı anahtarlığı o zaman buyuk şehirde sormalı. tesekkürler
1.burak yazdı:Kapı kilidi butonu yok, iç kapı açma kolu üzerindeki kilit mandalıyla kapıları kilitleyip açabilirsiniz..
El freni yanında far ile ilgili düğme değilde çevirmeli far yükseklik ayarı var benim aracımda..
Bu ayar bazı 2001 modellerde sol havalandırma altında konumlandırılmış.. Sizdede orda olacağını tahmin ediyorum..
Elegance versiyonlarda orjinal Xenon ve yükseklik ayarı olduğundan bu ayar sizde hiç olmayabilir, aracınız Elegance versiyon ise..
yükseklik ayarı mı? far aydınlatması sönüktü sebebi yükseklik ayarından olabilir o zaman. Teşekkürler
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir