P12 Airbag Işığı Söndürme
Re: P12 Airbag Işığı Söndürme
Kornanız bazen çalışıyor bazen çalışmıyorsa, hava yastığı lambanız yanıyorsa veya radyo kontrol tuşları çalışmıyorsa sargı arızası var demektir.
https://airbagsargisitamiri.wordpress.c ... si-tamiri/
www.sahibinden.com/303787856
İnceleyiniz.
- suatisik35
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: Memur
Bu arada arabayı aldım. Aracın eski sahibi 2 Airbag var dedi (Sürücü ve Yolcu) olmak üzere.İnternette ilanı olanlar ve diğer aracların sahipleride aynı şekilde 2 airbag diyordu.Ancak koktuk kılıflarını değiştirmek için söktüğümde bir süprizle karşılaştım.Koltuk kenarlarındada airbag vardı yani toplamda 4 airbag var bilginize.Çalışıp çalışmadığını deneme amacı ile şöför koltuğunun altındaki airbag soketini söktüm ve airbag lambası yandı.Ve yukarıdaki yazan şekilde uyguladım ve lamba söndü.
- suatisik35
- Silver Üye
- Otomobil: Almera
- Meslek: Memur
suatisik35 yazdı:Nissan Primera P11-144 Kasa 2000 Md. 2.0 Mt triptonic vites aracımda da bu uygulamayı denedim çalışıyor bilginize.
Bu arada arabayı aldım. Aracın eski sahibi 2 Airbag var dedi (Sürücü ve Yolcu) olmak üzere.İnternette ilanı olanlar ve diğer aracların sahipleride aynı şekilde 2 airbag diyordu.Ancak koktuk kılıflarını değiştirmek için söktüğümde bir süprizle karşılaştım.Koltuk kenarlarındada airbag vardı yani toplamda 4 airbag var bilginize.Çalışıp çalışmadığını deneme amacı ile şöför koltuğunun altındaki airbag soketini söktüm ve airbag lambası yandı.Ve yukarıdaki yazan şekilde uyguladım ve lamba söndü.
Adamsın kardeşim 2 haftadır denemediğim yöntem kalmadı ama bu hem kolay hemşerim anında kesti ışığı, yalnız kabloları önce elle kontrol edip yerine oturduğundan emin olun sonra işlemi gerçekleştirin. Bingooomuratdogan337 yazdı:Arkadaşlar bende yeni micra aldım. Zannedersem kontak açıkken koltuğu oynattım, ondan sonra airbag lambası yanıp sönmeye ve beni ziyadesiyle sinir etmeye başladı. Yapacağınız şu:
1- Ayak debriyaj-frene basılı şekilde kontağı çeviriyor tam yanan airbag lambası yanık halden yanıp sönme moduna geçeceği zamanın ilk sönüş anında kontağı kapatıyoruz.Bunu 5 kez yapıyoruz. Sonra 5. Kapattığımızda ayağımızı çekip debriyaj frenden 5 saniye bekleyip arabayı her zamanki gibi çalıştırıyoruz. Bingoo... Bitti gitti.

- Muratsebni
- NissanClubTr
- Otomobil: Primera
- Meslek: Kamu
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
Muratsebni yazdı:Selamlar abiler. Araniza yeni katıldım. Airbag sorunu yaşıyorum ben de kontağı ilk açışta motor yağ abs airbag ışıkları yanar sonra söner ya benim airbag ışığı bazen yanıyor bazen kontak açtığım halde hiç yanmıyor bilgisayara bağlattım sorun bulunamadı direksiyon sargısında problem var onun dışında yanmama problemi neden olur yardımcı olur musunuz ?
ışık yanıyor ise kesin bir sorunu vardır. Aksi halde neden yansın. iyi bir pc ye bağlatırsanız kesiklik nereden yapıyor kesinlikle bulunur.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
Kdrcnky yazdı:Arkadaşım ben oto elektrik ustasına yaptırdım .... Konya da isen yardımcı olurum...
USTAM NERDE YAPTIRDINIZ . HANGİ SANAYİDE DÜKKAN İSÖİNİ YAZARSANIZ BEN UĞRAMAK İSTİYORUM.
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir