YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
- ErdincDurak
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Öğrenci
Re: YENİ qashqai sahipleri sizleri bekliyoruz
Hocam 2016 1.6 black edition otomatik vites sahibiyim. aracın vites geçişleri hissedilmiyor bu yönden sıkıntınız olmasın ve geçişleri tam devrinde yapıyor. Araç iç dizayn olarak standart qq'lerden farklı bunu hissediyorsunuz. Oturdugunuz zaman sizi hem kavrıyor hemde genişliği sayesinde daraltmıyor. (Özellikle cam tavanı actıgınız zaman sanki dışarıda yolculuk ediyormuşsunuz hissi veriyor.) bunun dışında yakıt tüketimi olarak gayet makul. Araçta yük olduğu halde bana mısın demiyor Trabzon-Giresun arası 196km hızı gördüm. Aracın tek sıkıntısı bagajın biraz küçük olması. E tabi gülü seven dikenine katlanıyor. O ağırlıkta bir kasayla 6.5-7.0 yakmak güzel bir duygu

- ErdincDurak
- NissanClubTr
- Meslek: Öğrenci
Hocam 2016 1.6 black edition otomatik vites sahibiyim. aracın vites geçişleri hissedilmiyor bu yönden sıkıntınız olmasın ve geçişleri tam devrinde yapıyor. Araç iç dizayn olarak standart qq'lerden farklı bunu hissediyorsunuz. Oturdugunuz zaman sizi hem kavrıyor hemde genişliği sayesinde daraltmıyor. (Özellikle cam tavanı actıgınız zaman sanki dışarıda yolculuk ediyormuşsunuz hissi veriyor.) bunun dışında yakıt tüketimi olarak gayet makul. Araçta yük olduğu halde bana mısın demiyor Trabzon-Giresun arası 196km hızı gördüm. Aracın tek sıkıntısı bagajın biraz küçük olması. E tabi gülü seven dikenine katlanıyor. O ağırlıkta bir kasayla 6.5-7.0 yakmak güzel bir duygu

- muratkalkan
- NissanClubTr
- Meslek:
- Cem yağmurcu
- Silver Üye
- Meslek:
- ilhanhakan
- NissanClubTr
- Meslek: benzin istasyonu
- ilhanhakan
- NissanClubTr
- Meslek: benzin istasyonu
- Yilka26
- NissanClubTr
- Meslek: Makine Mühendisi
- Caykara
- NissanClubTr
- Meslek: Elektronik teknikeri

- Caykara
- NissanClubTr
- Meslek: Elektronik teknikeri
ilhanhakan yazdı:selam arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve sizlerden bilgi almak istiyorum öncelikle bursada yaşıyorum ben uzun araştırmalardan sonra 1.6 benzinli Qashqai almaya karar verdim ve birkaçtane kafama yatan araç var ben orta sınıfda bir insanım yani ayda 3bin tl geliriolan. birçok yerdede yapılan yorumları okuyarak bilgisahibi olarak buraya üyeoldum çoğunluk burda benim düşündüğüm araca sahip, 2010 ve üzeride olabilir 1.6 benzinli almayı düşünüyorum ve bu araçlarda hiç lpg takılmamış olanıda var takılmış olanıda bu aracı alsam sizce nasıl bir artım eksim olur yada dizelmi alsam öneriniz ve görüşlerinize ihtiyacım var birde ben çok uzun kilometre yapan biri değilim şuan elimde olan aracım 2.5 yıldır kullanıyorum 10bin km yapmışım anlıcağınız şehiriçi iş ev ve bazende bursa çevresi gezmeler hetsibu benim bütceme göre dizellerden alırsam 100bin km ile 150bin km arası almam gerekiyor bu kilometre dizel araca göre nasıl benzinli ise 40bin km ile 70bin km arası alabilirim sizce mantıklı olan nedir ben sizin tecrübenizden yararlanarak karar vermek istiyorum bana bu konuda yardımcı olucak arkadaşlardan şimdiden teşekür ederim saygılarım la ilhan..
İlhan arkadaş anlaşılan araca nadiren bi niyorsun 2.5 yilda 10000km ...2.el dizel qashqai arac benzinliden 15000 tl kadar fazla fiyatta.. Yakıt meselesi tamam dizel daha ekonomik ama az binici isen fiyat farkini amorti etmeyecektir.kaldiki dizel aracin bakim ve masrafları benzinliden yüksektir. Ben de cok binen bir insan degilim o yüzden benzinli 1.6 tercih ettim. Bence dogrusu bu. Birde dizel motor sesini sevmiyorum. Simdiden hayirli olsun..

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir