Nissan Primera Tekleme Sorunu
- Muhammet Murat
- Platin Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek:
- İletişim:
Re: tekleme sorunu
07 YS 107
KONYA / ANIT
Primera Comfort 2001 (MAZİDE KALDI)
İKİ SANİYE SONRASINA GARANTİSİ OLMAYAN HAYATIMIZ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK.
ayısıgı yazdı:merhaba öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Benim Nissan Primera 1999 model aracım var araç hareket halindeyken sanki bujilerden biri ateşlemiyor gibi yada benzin bitecek gibi tekliyor, ama işin garip olan tarafı her zaman yapmıyor ve yaptığı zamanda 1. viteste pek belli olmuyor diğer viteslerde hissettiriyor.Hem benzinde hem lpg de yapıyor. Bujileri değiştirdik, ateşleme modülünü değiştirdik ama kısa bir süre sonra aynı sorun tekrarladı.Yukarıdada bahsettiğim gibi her kullanımda yapmıyor...1 gün yapıyor 1 gün yapmıyor herzaman yapmadığı içinde kesin sonuca ulaşamıyoruz. Bu problem başka nelerden kaynaklanabilir? Bir çözüm yolu arıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim....
üzerindeki tüp markası nedir ? atiker ise 300 tl sıkışmış
peki geçtimi tekleme tamirini yaptırdınız mı

Re: Nissan Primera Tekleme Sorunu
- demir.zined
- NissanClubTr
- Meslek: Memur
Bende benzer bir sorunla uğraşıyorum. Simdi bisey yok diyolar ama yinede güvenemiyorum.
Aracımı biradere emanet verdim (10 ay önce 1 ay) ondayken distribitör arızalanmış(bobin bence) araç stop etmiş,calismamis ve yan sanayi yeni takılmış(tayvan mali 1 yıl garanti), parcacinin kapısı önünde bozuk orjinal ürünü unutmus ve nasıl oluyorsa urun kayıp parcacinin haberi yok. yaklaşık 250 km sonra tekrar stop etmis,çalışmamış garanti kapsamında yenisi takılmış. Bundan sonra aracı ben devraldim, biraderde ve bende düşük vites ve düşük devirlerde kafa atar gibi yapıyordu, ustam distribitör arızası dedi ve garanti den ürünü istedik gelmesi 1 ay surdu neyse taktik problem yok. 6 ay sonra tekrar ayni problemler ürünü istedik 3 hafta oldu gelmedi yola çıkmam icap ediyordu yola çıktım ve yolda kaldım. Bu sefer kyota marka bir urun taktik 550 km uzun yol yaptım (aracı sirtimda taşıdım sanki, tedirginlik)araç devirsiz gibi geliyor çekiş problemi var gibi. yolda 2500 , 3000 devir arasında kullanmaya gayret ettim sanki bir şey arkadan aracı çekiyo gibi, yokuş aşağı bile ayağımı gazdan çekince 100 den yavaşladı. Simdi şehir içinde kullanıyorum ayni çekiş problemi devam. Bide göstergeler normal olmasına rağmen motorun cabuk ısındığını düşünmeye başladım. Ama ustalara sordum bisi yok dediler. Çok tedirginim gelişmeleri burdan bildiririm. Hayırlı ramazanlar.
- arslanyucel68
- Silver Üye
- Meslek: Emekli
- arslanyucel68
- Silver Üye
- Meslek: Emekli
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön