2012 Qashqai Motor ışığı enjektör arızası
2012 Qashqai Motor ışığı enjektör arızası
Re: 2012 Qashqai Motor ışığı enjektör arızası
Erkanq yazdı:Merhabalar ben erkan. Yen üyeyim. Benim aracı 10 ay önce aldım. Aldıktan yaklaşık 1 ay sonra motor ışığı turuncu renkte sürekli yanmaya başladı. Tamirciye götürdüm önemli olmadığını söylediler ve arıza kaydını sildiler. 15 gün sonra yine yandı. Tekrar götürdüm enjektör arızası olduğunu söylediler.Orjinali pahalı olduğu icin motor ustasinda motoru indirilen renault fluence marka aracının siemens marka 4 adet enjektorlerini satın aldım ve pompaciya ayarlattiktan sonra araca taktirdim. 15 gün sonra tekrar yandı. Daha sonra sırasıyla komple bakim, mazot filtresi değişimi, yakıt deposu kontrolü, partikul filtresi temizligi(bilgisayar uzerinden), egr kontrolü yaptırdım değişen birşey olmadı. 4 enjektör den 3'ü sürekli hata veriyor. Servise hiç gitmedim gitmekte istemiyorum. Bana yardımcı olacak kişiler varsa çok sevinirim.. Teşekkür ederim. Erkan
Servise gidip orjinal cihazla araca bağlatıp hatayı tam tedpit edin ona göre sağlam özel bir serviste yaptırmakta özgürsün bu arada fluence enjektörü hem çıkma hem de şasi kodunuza uygun olnadığı için mantıklı olmamış.illa enhektöre para vermem diyorsanuz çıkma qashqai enjektörü arayın bosch vs... serviste işlem yaptırın araç km nedir bu arada
- sipartacus
- Gold Üye
- Otomobil: Micra
- Meslek:
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir