Micra yan aynalarda kalan yağmur suyu
Micra yan aynalarda kalan yağmur suyu
Öncelikle forumdaki her başlığa bakmaya çalıştım ancak böyle bir başlığa rastlamayamadım. Eğer mevcut ise moderatörler lütfen beni uyarsınlar.
2016 micra match sahibiyim. Araçta neredeyse beğenmediğim tek şey yağmur yağdığı zamanlarda yan aynaların üzerinden yağmur damlalarının gitmemesi ve görüşü etkilemesi. Yağmur damlası aynalardan akıp gitmiyor. Boncuk boncuk kalıyor ve arkayı görmekte zorlanıyorum. Bu durumu başka yaşayan var mı acaba?
Çözüm önerisi olan var mı? Herhangi bir sprey ya da başka bir malzeme var mı aynalarda yağmur suyu birikmesini engellemek için?
Herkese kazasız sürüşler, selamlar.
Re: Micra yan aynalarda kalan yağmur suyu
ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- sipartacus
- Gold Üye
- Otomobil: Micra
- Meslek:
https://www.hepsiburada.com/practika-un ... gLsHfD_BwE
MHB yazdı:aynalarda ısıtma olması lazim arka rezistanslarla bir çalışması lazim ona basınca büyük ihtimal gider eğer ısıtıcı yoksa yağmur kaydırıcı uygulayabilirsiniz
Teşekkür ederim, deneyeceğim.
- Ally_07
- Administrator
- Meslek: Üniversite Öğr. Gör.
Re: RE: Re: Micra yan aynalarda kalan yağmur suyu
Metus yazdı:[quote="MHB"]aynalarda ısıtma olması lazim arka rezistanslarla bir çalışması lazim ona basınca büyük ihtimal gider eğer ısıtıcı yoksa yağmur kaydırıcı uygulayabilirsiniz
Teşekkür ederim, deneyeceğim.[/quote]Emin değilim ama donanım paketinde Isıtmalı (rezistanslı) yan aynalar sanırım yok. Aslında ben ve bur forumdaşımız bu durum için bir çözüm uyguladık ve bunu resimli olarak da paylaştık. Sanırım gözünüzden kaçmış. Şu mesaja bakınız viewtopic.php?f=16&t=2101&start=112#p39122
Bir kaç mesaj üstte diğer arkadaşımızın uygulaması ondan önceki mesajlardan birinde de ürünün linki var. Bir de bir kaç mesaj aşağıda da benim bir önerim yer alıyor, ona da dikkat edin.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
- NissanClubTr
- Meslek: Bilişim
- İletişim:
“Nissan Micra Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir