Multimedya Sorunu...

(J10) (J11) Qashqai
Kullanıcı avatarı
biggyman
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: YÖNETİCİ

Multimedya Sorunu...

Mesajgönderen biggyman » 11 Şub 2013, 14:28

Arkadaşlar aracımda fabrika çıkış Bosch marka navigasyon ve cd çalar ünitesi var. İlk defa bu hafta sonu kendi kendine kapanma gibi bir arıza verdi. Ünite kapandığı zaman kontağı da kapatıp açarsam tekrar çalışıyor. Bir süre sonra tekrar elektirk kesiyor. Muhtemelen bir yerlerde temassızlık gibi bir şey var ama son sözü servis söyleyecek...Böyle bir arızayla karşılaşan oldu mu aranızda?

Kullanıcı avatarı
biggyman
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Qashqai
Meslek: YÖNETİCİ

Re: Multimedya Sorunu...

Mesajgönderen biggyman » 22 Şub 2013, 16:25

Servis üniteyi söktü...Temazsızlık ile ilgili değilmiş. Yetkili servisine gönderdi. Kullanıcı hatası çıkarsa(teyp nasıl yanlış kullanılır bilemem tabi) 8.500 TLcik ellerimden öper..ya da garantiden tamirat veya değişim yapılacak..Haber bekliyoruz şu an... İyi bakın teyplerinize diye bilgi amaçlı yazdım...yoksa 8.500 TL etmese de maalesef yenisinin satış fiyatı buymuş...

Teyp servisten geldi, herhangi bir arıza tespit edilememiş. Ama ben buldum sorunu. Cep telefonu olarak Samsung Note 2 kullanıyorum. Telefonu bluetooth ile araca bağladığım zaman ünite kesme yapıyor. Başka telefonlarda kesilme problemi yaşamıyorum. Sorun cep telefonundan kaynaklı bir uyumsuzlukta.

“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı