Micra K12 1.2 Grubu
Re: Nissan MİCRA 1.2 TEKNA grubu
- cem_subasi
- Silver Üye
- Otomobil: Micra
- Meslek: Öğrenci
FelixCrail yazdı:kullanıcı değilim ama günün birinde direksiyon kutusunu motorunun bozulacağı yönünde bilgi verenlere rastladım.kutunun fiyatı da 3500-4000tl civarı imiş
bende biraz sert bi kullancığım yani biraz daha spor kullanıyorum. Virajlarda ve eğimli sert virajlarda genelde direksiyon çekiyorum ve sonucunda hafiften ses gelmeye başladı bile :(
- cem_subasi
- Silver Üye
- Meslek: Öğrenci
micracan yazdı:tüm micra kullananları trafikte birbirine yardım etmeye ve selamlamaya davet ediyorum....biraz abilerden ayrıcalığımız olsun bizimde...korna, selektör, yol verme, yardım vs..gibi..eski vosvos kullananlar gibi..
Katılıyorum yolda gördüğüm her micra ya yeni kasa dahil korna ile selam veriyorum ama herhangi bir karşılık görmedim

aracın içinde sıkıntılar gözlüyorum ben. 2005 model olduğu için olabilir. yani el freni çektiğimde tam çekilmiyo gibi. o ses gelmiyo bazen. o yüzden indirdiğimde farketmiyorum. uyarı ışığı var allahtan.
teybimde orjinal. cd çalarken kasisten geçince biraz sert olduğu zaman takılma ve cızırtı yapıyor.
birde sorum şu; bende kolçak yok. yaptıran varsa memnumu? istanbulda nereden bulabilirim uyguna?
kolçak yaptırmada fiyat değişken,70 tl den başlayan kol dayamalarda iyi takılırsa gayet güzel oluyor..kasisten geçerken cd de takılma olur, el freni ayarını 5 dk.da kontrol ediyorlar gösterebilirsiniz herhangi bi ustaya..
- archimonde
- NissanClubTr
- Meslek: Mühendis
Re: Nissan K12 MİCRA 1.2 TEKNA grubu
Ben de geçen hafta Cuma günü 2006 Model Tekna ile aranıza katılmış bulunuyorum. Aracım 59bin km'de ve 60bin bakımı yapılı bir şekilde aldım. Üzerinde kış lastikleri bulunuyor.
Birkaç sorum olacak.
1. Anadolu yakasında oturuyorum, hangi servise gitmemi önerirsiniz?
2. Silecekleri değiştirmeyi düşünüyorum, önerdiğiniz bir marka model var mıdır?
3. Üzerinde kış lastikleri var, yaza doğru hangi lastiklere geçmemi önerirsiniz?
4. Teyp sadece Audio CD çalıyor, teyp değiştirme nasıl oluyor? Servis ne kadar ücrete değiştiriyor biz alsak, ya da onlarda bulunuyor mu?
Teşekkürler,
- deathlord50
- NissanClubTr
- Meslek:
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim: