Motor Koruma+Komlpe Pasta Cila+Boya Koruma Kampanyası
- dilekk
- Platin Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: ingilizce öğretmeni
Re: Motor Koruma+Komlpe Pasta Cila+Boya Koruma Kampanyası
Tuzla tarafindaki araclarin hemen hemen hepsinde oksitlenme (teknik bir terim oldugundan yanlis hatirliyo olabilirim) sorunu oldugunu gordum ve bizzat karfesimin aracinda da yasadik. Aracin amblemi paslandi.
Tuzladaki nissan amblemlerinde paslanma , boyasinda solma sikayetiyle servise cok arac gelmis bu sanirim o bolgedeki tersaneler, aritma tesisleri , boya vernik vs fabrikalarindan kaynaklaniyor.
komple pasta cila yapildiginda fark bariz belli oldu o puturtuler gitmis parlamis .
ozonlama zaten ozelikle aracta sigara icenler icin ozellikle gerekli..
- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
aslında üşenmezsem yarın buluşmaya hazırlık olsun diye benim aracı cilalayım bi. hatta farları da zımparalayıp temizlemem lazım.
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- dilekk
- Platin Üye
- Meslek: ingilizce öğretmeni
- Taylansancak
- Gold Üye
- Otomobil: Qashqai
- Meslek:
dilekk yazdı:Soyle bir aciklama yapayim. servis danismaniyla araci incelerken elimle dokundugumda bile o puruzlu yapiyi hissededebildim.
Tuzla tarafindaki araclarin hemen hemen hepsinde oksitlenme (teknik bir terim oldugundan yanlis hatirliyo olabilirim) sorunu oldugunu gordum ve bizzat karfesimin aracinda da yasadik. Aracin amblemi paslandi.
Tuzladaki nissan amblemlerinde paslanma , boyasinda solma sikayetiyle servise cok arac gelmis bu sanirim o bolgedeki tersaneler, aritma tesisleri , boya vernik vs fabrikalarindan kaynaklaniyor.
komple pasta cila yapildiginda fark bariz belli oldu o puturtuler gitmis parlamis .
ozonlama zaten ozelikle aracta sigara icenler icin ozellikle gerekli..
Evet bu bahsettiğiniz spesifik bir durum. Yapılan işlem zaten polisaj türünde birşey. Basit bir anlatımla boyaya yapışan partikülleri zımparalarlar ve çözülür. Hani bahsettikleri gibi olağanüstü muhteşem malzemelerle plasma shield oluşturmak gibi birşey değil

He ben alırken arabamı tereciye tere sattılar mı sattılar. Ben de yaptırdım komple. 500 tl dediler komple iç dış. Koltuklar da komple deri olduğu için deri koruma falan filan e yapın bari dedim. Millet anahtar parası veriyor 500 tl dedim kendi kendime:))
- Taylansancak
- Gold Üye
- Meslek:
oztrk yazdı:Katiliyorum. Bana satacaklardi, istemedim. Araci teslim almaya gittigimde bu islemlerin bazilarini ucretsiz uyguladiklarini soylediler. Bosuna 450tl bayilmis olacaktim.
He ben söyleyeyim dost acı söyler misali. Ücretsiz herhangi bir şey uyguladıkları yok bahşiş kapmaya çalışıyorlar

- oztrk
- Platin Üye
- Meslek: Pazarlama Danışmanlı
- İletişim:
- Taylansancak
- Gold Üye
- Meslek:
oztrk yazdı:Bahsis olayina hic dikkat etmemistim dogrusu. Bizim arac teslim olayimiz seremoni tadinda olmustu. Ben lokum alip gittim, onlar da cicek hazirlamislar esim icin:)
Rant veya herhangi çıkar kaygısı olmazsa bu tip jestleşmeler de toplumumuzdaki nadir sevdiğim noktalardan biri. Hoş enstantaneler oluyor gercekten..artkıy da bana Mabel den çikolata vermişti. Benim aceleye geldiği için giderken birşey alamadım. Bahşiş olayı ayrı.. Her bayi aynı cömertliği göstermiyor. Ben bi ara sevdiğim müşterilerime şık kutusuyla Mercedes logolu kahve fincan takımı veriyordum:)
- delipoyraz75
- Platin Üye
- Otomobil: Diğer
- Meslek: yay segman sanayii

İstanbul / sancaktepe
Nıssan Vanetta cargo 2,3d
“Nissan Sohbet - Laf Lafı Açıyor” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir