Alım Öncesi Pimera Kullanıcılarına Birkaç Sorum Var.
Re: Alım Öncesi Pimera Kullanıcılarına Birkaç Sorum Var.
sterkenli yazdı:türkiye de bu paraya alabileceğiniz hiçbir araçla kıyaslanamaz. arabanın tek kusuru 6. vites. ergonomisi kullanımı herşeyi çok güzel. kasadan dolayı bazı 1.6 lara göre hantal. ama 0 dan 100 e 6 saniyede çıkmayı haya lederseniz bu araçta hayal olarak kalır. 2003 teknalarda 8 veya 10 airbag, geri vites kamerası dijit. klima, abs (esp yok aynı işlevi gören başka bir sistem var.) sunroof, ve yakıt bitinceotomatik duran motor sistemibaşlıca özellikleri aile arabası olarak çok iyi bir seçim. ben toledo ve Octavia lardan vaz geçip almıştım primerayı. hiçte pişman değilim. tavsiye ederim. yakıt yönünden de ideal bir araç.
Teşekkürler.
Bulunduğum şehirde arama sonuşlarında 1 tane çıkıyor. Deneme şansım yok şu an için. Bekleyecez bakalım.
- spoilerci
- MODERATOR
- Otomobil: Primera
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
sterkenli yazdı:denizli ye yakın illerde ve izmirde yok mudur. siz bulduğunuz araçları linklerini kopyalayın yakınlarında olan arkadaşlar ve biz yardımcı oluruz.
Ben aracı deneyebilmek için Denizli de baktım. Yoksa alma aşamasına gelince başka şehirden bakarım sorun olmaz.
Kendi aracımı İzmir den abimin aracını Ankaradan aldık. Çok şükür bir sorun çıkmadı.
- ladroness
- Platin Üye
- Meslek: fizyoterapist
Re: Ynt: Alım Öncesi Pimera Kullanıcılarına Birkaç Sorum Var
FelixCrail yazdı:Evet her teknada mutlaka xenon ve far yikama var. Ben aksama bir konu acip tekna farklarini yazayim.visialari tekna diye satanlar var cunku
Ilanı detaylı incelemeyip Eyüpe bakmaya gittim tekna yazılmış araç ama visia bu ilanı değiştirin dedim adama ama hala tekna olarak duruyor ilan
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61
- FelixCrail
- Administrator
- Meslek: Filo Kiralama
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
- oztrk
- Platin Üye
- Otomobil: Juke
- Meslek: Pazarlama Danışmanlı
- İletişim:

ladroness yazdı:FelixCrail yazdı:Evet her teknada mutlaka xenon ve far yikama var. Ben aksama bir konu acip tekna farklarini yazayim.visialari tekna diye satanlar var cunku
Ilanı detaylı incelemeyip Eyüpe bakmaya gittim tekna yazılmış araç ama visia bu ilanı değiştirin dedim adama ama hala tekna olarak duruyor ilan
Ben aracımı almadan önce Uşak'ta bir araç vardı. Aracın sahibine detaylıca sordum nesi var nesi yok diye. Otomotiv sektöründe çalışan ve samimi (!) olduğuna inandığım birine bakmasını rica ettim. Sağolsun baktı. İyi demesi üzerine 160 KM yol yapıp Uşak'a gittim. Aracı gördüğümüzde ne çok iyi ne çok kötü idi. Kendimiz biraz toplarız diyerek baktırmak için sanayiye gitmek üzere yola çıktık. Satıcı bir an gaflete düşüp yetkili servise yöneldi. Allah'tan yönelmiş ki araçta kesin yapılması gereken 2.000 TL ve olası 1.000 TL daha masraf çıktı. Boya rütuşlarını falan saymıyorum.
- ladroness
- Platin Üye
oztrk yazdı:Aracımızın bazı sorunları vardır diyen satıcı mı bu
Yok abi Eyüp Rami de Balıkesir plakalı bir araç.
- spoilerci
- MODERATOR
- Meslek: Primera P12 Tekna
- İletişim:
ladroness yazdı:FelixCrail yazdı:Evet her teknada mutlaka xenon ve far yikama var. Ben aksama bir konu acip tekna farklarini yazayim.visialari tekna diye satanlar var cunku
aracın başına gitmeden telefonda öncelikle şasi numarasını sorgulama yapacağınızı belirterek isteyin. sonra sigortacılara sorgulatırsanız arabanın tekna mı visia mı olduğunu anlarsınız veya http://www.vinformer.su/en/ident/vin/decode.php bu siteden aracın şasi numarasından tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz. hangi ülkede yapıldığına kadar.
[img]https://hizliresim.com/XoYQmo[/img]
FelixCrail yazdı:Haftasonu detayli bir konu acmayi planliyorum.
Visia , Tekna donanımları konusunda mı?
- ladroness
- Platin Üye
sterkenli yazdı:ladroness yazdı:FelixCrail yazdı:Evet her teknada mutlaka xenon ve far yikama var. Ben aksama bir konu acip tekna farklarini yazayim.visialari tekna diye satanlar var cunku
aracın başına gitmeden telefonda öncelikle şasi numarasını sorgulama yapacağınızı belirterek isteyin. sonra sigortacılara sorgulatırsanız arabanın tekna mı visia mı olduğunu anlarsınız veya http://www.vinformer.su/en/ident/vin/decode.php bu siteden aracın şasi numarasından tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz. hangi ülkede yapıldığına kadar.
Yok benim evime yakındı incelemeye gittim sadece. Alıcı olsam tabi ki yaparım sorgulamasını
- Karacabeg
- Platin Üye
- Meslek: Makine Mühendisi
Bu aracı tercih etme nedenlerim
Güvenlik: 8 airbag donanımlı sağlam kasa bir araçtır
Fren mesafesi: diğer araçlarla yapılan testlerle kıyasladıgınızda aynı sınıf araçlar hatrı sayılır bir fark vardır.
Sorunsuzluk
Yakıt
Düşük Fiyat Kasko bedeliyle nerdeyse aynı fiyata alabilirsiniz
Ve tabiki donanım eksikleri olsada şimdi diğer tüm araçlar boş geliyor artık.
Çok uygun fiyata denk gelebiliyor bazen bakın izmir istanbul konyada adamın söyledikleri dışında expertizde bir şey çıkarsa expertiz parasını siz ödersiniz deyin bakın araca. Mümkün olduğunca az kmye bakın ama neyin ne zaman değiştiğini bilemezsiniz benim aracım 130binde ama hiç bir sorunu yok baskı dahil tüm balatalar değişmiş tüm bakımları yetkilide yapılmış bir araç.Bir de Expertizi kesinlikle yetkilide yaptırın.
Bir yıldır 42 bin km yol yaptım Hamdolsun içine çok gürültü alması dışında bir şikayetim yok.
2007 Primera Tekna
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir