2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

(F15) Juke. Şehrin Haylazı
Kullanıcı avatarı
Mr_Juke
NissanClubTr
NissanClubTr
Otomobil: Juke
Meslek: Turizm

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Mesajgönderen Mr_Juke » 24 Eki 2015, 02:53

hocam merhaba. 2011 juke sportpack sahibiyim. sizin bahsettiğiniz roadstar 8200 multimedya sistemini almayı düşünüyorum. tek bir endişem var direksiyon kumandaları çalışır mı bu ürünle. cevabınızı merakla bekliyorum.

set yazdı:kardeşim hiç uğraşma ben elektronikçiyim
2013 visia var bende teyp beş para etmez mp bile çalmıyor.
en güzel çözüm şu
450 tl ye naviz 7800 hd double din aldım. 10 numara oldu. navigasyon harika full hd.
her tür formatı açıyor. full hd görüntüleri bile açıyor. mükemmel bir teyp. ayrıca çok şık çok hesaplı
yalnız ;
problem şudur ki bu teyp çok küçük önemsiz değişikliklerle arabaya cuk diye oturuyor.
teybin kendi orjinal dış çercevesini çıkarıp montajı yaptıracaksın. ( iyi bir ustaya )
peybi sağında - solunda - yukarısında - aşağısında kalan boşluklara tam olarak oturturacaksın ki eşit boşluk kalmalı her yanında.
ayrıca roadstar 8100 - 8110 - 8200 gibi roadstar double din teyplerin kutusu içinde yaklaşık 6 çeşit boy boy çerceve çıkmakta.
bu çerçevelerin en ince olanını en son teybin üstüne takacaksın. 10 numara oluyo. ve bu çerçeveyide hemen hemen her roadstar satan ses işi yapan aksesuarcılarda 3-5 tl. karşılığında alabilirsin. hepsi olmaz ve en küçük bi kusur görürsen gel döv beni. mükemmel oluyor.
saygılarımla :)

NİSSAN JUKE SPORT PACK 1.5 DCI

Kullanıcı avatarı
FelixCrail
Administrator
Administrator
Otomobil: Primera
Meslek: Filo Kiralama

Re: 2 Din Teyp,Multimedia, Navigasyon

Mesajgönderen FelixCrail » 24 Eki 2015, 04:05

Kolega35 nickli üye ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır

Ömer Sirel