Nissan Primera Çalışmayan Donanımlar
Re: Nissan Primera Çalışmayan Donanımlar
hanedan yazdı:etap nissan yazdı:Orta direkte her 2 tarafta genellikle tivıtır olduğunu sanırlar
Bende tweter zannettim![]()
Konuya cevap vermekte geç kaldım açtığım konuyu bulamadım![]()
Verdiğiniz bilgiler için Çok teşekkür ederim.
Hazır konunun ustalarını bulmuşken bikaç soru sorayım bilgilendiriseniz sevinirim.
1-Ultrasonik sensörün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız.(ön camda kırmızı ışık yanıp sönüyor galiba ona ait )
2-Benzin göstergesi ve lambası çalışmıyor.Neden olabilir.Şamandırasına arabanın içinden mi ulaşabilirim dışından mı?(Altında mı?)
3-Arabanın kapılarının açık olup olmadığını gösteren gösterge çalışmıyor.Nasıl düzeltebilirim.(Oto elektrikçileri anlar mı?)
4-Arabanın checking göstergesi çalışmıyor bu gösterge normalde kontağı açıncamı çalışır yoksa arıza esnasında mı?
5-Nissan primera 1998 2.0 gt olarak nette aradım kullanma klavuzu bulamadım.Bulabileceğim bir site var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Çok soru soruyorum ama arabayı 1 ay önce aldım.bu yazdıklarım arabayı kullanmama engel değil ama varsa çalışmalarını isterim.Bi kaç sorum daha var ama onlarıda sonra sorayım başınızı ağrıtmayayım fazla
Kullanım klavuzu kitapçık halinde mevcut bayramdan sonra isteyen olursa taratıp atabilirim.
- hanedan
- Silver Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: Elektrik Teknisyeni
Onur1088 yazdı:hanedan yazdı:etap nissan yazdı:Orta direkte her 2 tarafta genellikle tivıtır olduğunu sanırlar
Bende tweter zannettim![]()
Konuya cevap vermekte geç kaldım açtığım konuyu bulamadım![]()
Verdiğiniz bilgiler için Çok teşekkür ederim.
Hazır konunun ustalarını bulmuşken bikaç soru sorayım bilgilendiriseniz sevinirim.
1-Ultrasonik sensörün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız.(ön camda kırmızı ışık yanıp sönüyor galiba ona ait )
2-Benzin göstergesi ve lambası çalışmıyor.Neden olabilir.Şamandırasına arabanın içinden mi ulaşabilirim dışından mı?(Altında mı?)
3-Arabanın kapılarının açık olup olmadığını gösteren gösterge çalışmıyor.Nasıl düzeltebilirim.(Oto elektrikçileri anlar mı?)
4-Arabanın checking göstergesi çalışmıyor bu gösterge normalde kontağı açıncamı çalışır yoksa arıza esnasında mı?
5-Nissan primera 1998 2.0 gt olarak nette aradım kullanma klavuzu bulamadım.Bulabileceğim bir site var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Çok soru soruyorum ama arabayı 1 ay önce aldım.bu yazdıklarım arabayı kullanmama engel değil ama varsa çalışmalarını isterim.Bi kaç sorum daha var ama onlarıda sonra sorayım başınızı ağrıtmayayım fazla
Kullanım klavuzu kitapçık halinde mevcut bayramdan sonra isteyen olursa taratıp atabilirim.
Vallaha cok sevaba girersin arkadaşım gönderebilirsen...
- can5166
- Silver Üye
- Meslek: Emekli
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
ANTALYA
- can5166
- Silver Üye
etap nissan yazdı:direksiyondaki aırbag spiral kabloyu değiştirirseniz sorununuz geçecektir.Ayrıca kendinizi tanıtırmısınız.
Niğde'de yaşıyorum. Memurum. Evliyim iki çocuk babasıyım. 48 yaşımdayım.
Bahsettiğiniz kabloyu nasıl temin edebilirim?
- etap nissan
- Platin Üye
- etap nissan
- Platin Üye
ANTALYA
- can5166
- Silver Üye
etap nissan yazdı:Spiral kabloyu servisten temin edebilirsiniz.
Teşekkürler.
- etap nissan
- Platin Üye
ANTALYA
- can5166
- Silver Üye
etap nissan yazdı:direksiyondaki aırbag spiral kabloyu değiştirirseniz sorununuz geçecektir.Ayrıca kendinizi tanıtırmısınız.
airbag spiral kabloyu bugün değiştirdim. Ancak sorun devam ediyor. Gündüz farlar sönükken sorun yok, aracın ışıklarını açtığımda başlıyor!
- can5166
- Silver Üye
“Donanımsal Arızalar” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir