Almera Almak İstiyorum

(N15) (N16) Nissan Almera
Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Almera
Meslek: memur
İletişim:

Re: Almera Almak İstiyorum

Mesajgönderen MÜNÜRB » 16 Nis 2014, 08:39

kubat yazdı:
MÜNÜRB yazdı:büyük ihtimalle ufak bir problem kilitçiye uğraman gerek ne tür bir sorunla karşı karşıya olduğunun cevabı kilitçide :D

Münür hocam gene masraf çıkarttı bana :D

bunlar tatlı masraflar düşünsene birde araba yürümüyor öyle bir problemle uğraşıyosun :D ilk aldığımda bol bol sanayiye gittim usta bu nee 1 -2 adam dayanamadı en sonunda uğraşıp durma kolay kolay bozamazsın bunu abi japonun hası bu dedi ben özellikle aks körükleri konusuna dikkat çekmek istedim aracı alırken sağa ve sola tam daire yaptık bir kaç kez sola daire çizerken hafif bir aks sesi geldi aldıktan sonra haftasında ustam yok birşey onda demesine rağmen söktürdüm lifte kaldırdığımızda körüğün patlak olduğu tespitini yapmıştık zaten aksçıya gittim söktü bir güzel temizledi sordum yenisini alsam dedim çok pahalı alma dedi piyasa malı ise sakın alma dedi bakımını yaptı yağladı körüğünü değiştirdi senin bu ses artık yok oldu tak göreceksin dedi piyasa malı aldığın aks bunun yarı ömrü gitmez sakın ha diyede çıkıştı :D sevilmicek araba diil hocam kadınlar pek arabadan anlamaz ve ilgi,lenmez ama eşim bile seviyor aracı :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 16 Nis 2014, 08:44

ha birde uyarı vereyim sakın ha işinin ehli olmayan birine boğaz kelebeği sensörler vb elektronik aksamı elletme bir çok ufak problem kendini bilmeyen ustalar tarafından içinden çıkılmaz bir hal aldığını gözlemledim :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 16 Nis 2014, 08:51

kubat yazdı:
MÜNÜRB yazdı:büyük ihtimalle ufak bir problem kilitçiye uğraman gerek ne tür bir sorunla karşı karşıya olduğunun cevabı kilitçide :D

Münür hocam gene masraf çıkarttı bana :D

danışmanlık ücretini bi ara fatura edimde gör sen :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye
Meslek: Bilişim

Mesajgönderen kubat » 16 Nis 2014, 15:00

evet usta olayı önemli ve ben o konuda da bir fikir sahibi değilim ankarada kime götürülür bu cihaz. hocam bak bu konuda danışmanlık yaparan ücreti seve seve veririm çok olmasın tabi de:)

Ben aslında teknik dokümanları okuyarak başlasam işe fena olmayacak dimi?

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 16 Nis 2014, 15:04

kubat yazdı:evet usta olayı önemli ve ben o konuda da bir fikir sahibi değilim ankarada kime götürülür bu cihaz. hocam bak bu konuda danışmanlık yaparan ücreti seve seve veririm çok olmasın tabi de:)

Ben aslında teknik dokümanları okuyarak başlasam işe fena olmayacak dimi?

ankara için bi usta tavsiyesi bulalım arkadaşlar yardımcı olucaklardır bende araştırayım :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 16 Nis 2014, 16:01

Vallahi mahcup oluyorum hacım :) gerçekten çok özverili ve yardım seversiniz

tekrar tekrar teşekkür ederim

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 16 Nis 2014, 17:26

kubat yazdı:Vallahi mahcup oluyorum hacım :) gerçekten çok özverili ve yardım seversiniz

buranın havası böyle arkadaşım ben kasım ayında foruma dahil oldum sağolsun arkadaşlarımız her konuda yardımcı oldular yardımlarını eksik etmediler ben de onlardan gördüğüm kadarıyla aynen mukabele etmeye çalışıyorum bilgim dahilinde veya araştırarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız,tek çekincem var yanıltıcı bilgi vermekten korkarım o konuda da arkadaşlarımız bizi düzelteceklerdir,senin vasıtanla bende hepsine tekrar tekrar teşekkürü borç bilirim :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 16 Nis 2014, 18:14

kubat yazdı:Vallahi mahcup oluyorum hacım :) gerçekten çok özverili ve yardım seversiniz

ankaradan bir arkadaşımızın tavsiyesi
monotrosKayıt Tarihi: 14 Haziran 2007 önce, 17:12 merhaba münir bey, Ankarada ben ustamdan memnunum, isterseniz tavsiye edebilirim. lpg'ye bakmaz ama genel mekanik aksam için iyidir.hocam verdiğim linkte görünen beyaz transporter'ın yanından sağa giriyorsunuz, aşağıya doğru devam ederken ikinci sol sonra ilk sağa girin yolun sonuna kadar ilerlediğinizde tam önüne düşüyorsunuz.bulamazsanız telefonunu verebilirim. dükkanının yanında kağıt toplayanlar, hurdacılar falan var, onun için yeri pek iyi değil dedim, bu benim için bi sorun teşkil etmiyor, siz ne düşünürsünüz bilmediğim için öyle dedim.

http://harita.yandex.com.tr/?text=T%C3% ... 4933403675
bu konuda tavsiyesi olan arkadaşlar var ise lütfen konuya dahil olalım :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
ladroness
Platin Üye
Platin Üye
Otomobil: Primera
Meslek: fizyoterapist

Mesajgönderen ladroness » 16 Nis 2014, 23:11

Bi araba alıyım ilk işim seni ziyaret etmek olacak münür abi :) sırf sana danışmak için Almera alasım geldi yemin ediyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan Anıl Ülger
2001 Primera 1.6 Comfort(mazide kaldı)
2004 Megane 2 HB 1.6 Dynamique-34 GMU 61

Kullanıcı avatarı
MÜNÜRB
Platin Üye
Platin Üye
İletişim:

Mesajgönderen MÜNÜRB » 17 Nis 2014, 21:32

ladroness yazdı:Bi araba alıyım ilk işim seni ziyaret etmek olacak münür abi :) sırf sana danışmak için Almera alasım geldi yemin ediyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elimizden gelen ne varsa ortaya dökeriz ramazan sizlere göre ben yeniyim sağolun hiç yabancılık hissettirmediniz.
bu gün yeni işyerimize çağırdılar belediyeye merkez binadan araçlar amirliğine gittik araçta merkez parkta kalmıştı öğle yemeğine gittiğimde aracı araçlar amirliğinin misafir-çalışan otoparkına çektim servisle yemekten dönen kısım amirlerinden biri çağırdı almera senin mi dedi hb ini kullandım bende bir süre en beğendiğim araçlardandır dedi yani arkadaşlar nereye gitsem almera klass olduğunu belli ediyor,sevmiyimde napimm şimdi :OPP :D

münür bingöl
34ZPT24
silivri/istanbul
almera tekna
1.5 2008

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 21 Nis 2014, 08:21

:) vallahi gene mahçup oldum. Bu servisin yerine bakıyorum münür hocam arkadaşınıza da çok teşekkür ediyorum.

Bunu not alıyorum hafta sonu bakamadım foruma. Ben buna bi tapatalk edem dimi kopuk kopuk takip veriyorrum olmuyor.

Daha formu okuyacağım :(

Kullanıcı avatarı
kubat
Silver Üye
Silver Üye

Mesajgönderen kubat » 21 Nis 2014, 08:23

ladronas hocam sen bana primera diyordun almera alırsan şaşmayacağım. Ben de kesinlikle kesinlikle sedim aracı. Arabaya binerken şöyle önden süzüyorum her seferinde çok güzel o görüntü.

“Nissan Almera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

oto anahtarı