1.6 dizel hakkında herşey
1.6 dizel hakkında herşey
Re: 1.6 dizel hakkında herşey
2012 Porsche Cayenne diesel
hozbaykal yazdı:Arkadaşlar yıl sonuna doğru 1.6 dizel black edition almayı düşünüyorum uzun zamandan beri araştırıyorum arac hakkında kafama takılan en önemli soru, 1.6 dizel olmasından dolayı arabanın kalkış anında ve yokuşlarda zorlanıp zorlanmamasıdır. Ayrıca kullanan arkadaşların arabanın olumlu ve olumsuz yönleriyle ilgili görüşleri nelerdir
Bu araçla ilgili kafanıza takacağınız en son şey kalkışlarda veya yokuşlarda motorun zorlanması konusudur. en dik yokuşlarda bile gaza bastıktan sonra bir üst vitese takabilirsiniz. ben 2 aydır kullanıyorum daha kesildiğini hiç görmedim. araçta ufak donanımsal eksiklikleri daha önce yazmıştım. cam ve ayna modülü taktırdıktan sonra daha bi sevdim aracı. kafanıza takılan şeyler olursa yazabilirsiniz.
uygar2580 yazdı:Merhaba, Aracı bende test ettim. 1.5dci ile arasında performans farkı var gerçekten. Yakıt konusuna gelince çok dert etmeyin. Benimki ilk aldığım sıralarda 8lt ye kadar yakıyordu, şu sıralar 6lt civarında. Daha sakin kullanan arkadaşlar vardır 5lt civarında yakan. Aracınızı 20.000km kullanın, hem araca daha iyi alışacaksınız hem de motorda çalışmaya bağlı olarak yakıt tüketimi de azalacaktır. Diğer bahsettiğiniz donanımsal sorunlarınızda haklısınız.
valla araçla ilgili kafama takılan en önemli şey yakıt konusu söylediğiniz bana biraz moral verdi umarım dediğiniz gibi olur. şu an şehir içi 8 lt civarı yakıyor. şehirler arası sıkıntı yok 5-6 litre civarı bastığım halde. teşekkürler
avciemre yazdı:hozbaykal yazdı:Arkadaşlar yıl sonuna doğru 1.6 dizel black edition almayı düşünüyorum uzun zamandan beri araştırıyorum arac hakkında kafama takılan en önemli soru, 1.6 dizel olmasından dolayı arabanın kalkış anında ve yokuşlarda zorlanıp zorlanmamasıdır. Ayrıca kullanan arkadaşların arabanın olumlu ve olumsuz yönleriyle ilgili görüşleri nelerdir
Bu araçla ilgili kafanıza takacağınız en son şey kalkışlarda veya yokuşlarda motorun zorlanması konusudur. en dik yokuşlarda bile gaza bastıktan sonra bir üst vitese takabilirsiniz. ben 2 aydır kullanıyorum daha kesildiğini hiç görmedim. araçta ufak donanımsal eksiklikleri daha önce yazmıştım. cam ve ayna modülü taktırdıktan sonra daha bi sevdim aracı. kafanıza takılan şeyler olursa yazabilirsiniz.
ilgin için çok teşekkür ederim, cam ve ayna modülünü servisten aracı ilk aldığımız anda taktırabiliyor muyuz, ayrıca bunlar dışında herhangi bir önemli ekesik bulunmakta mıdır ?
- kuralfaruk
- NissanClubTr
- Otomobil: Qashqai
- Meslek: Elektronik Mühendisi
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir