Merhaba...
Merhaba...
Adım: Arif.
Özel Sektörde çalışıyorum.
2 yıldır Nissan Primera 1.6 Comport kullanıcısıyım.
Benim birkaç sorum olacak.
1- Aracımın orjinal anahtarları kontağa kolay giriyor, aracı çalıştırıyor fakat aracımı stop ettiğimde kontak anahtarı kontak yuvasından çok zor çıkıyor. Bazen anahtarı yukarı aşağı oynatarak çıkartmam gerektiği durum bile oluyor. Anahtarların ikisinde de bükülme yok. Kontak yağlayıcı sprey sıktım beklettim fakat biraz düzeliyor tekrar aynı yuvadan çıkaramama sorunu oluşuyor.Yardımcı olabilir misiniz?
2- Benzin göstergesinde dalgalanma oluyor. Yani bir bakıyorsun dibe inmiş bir sonra birden normal gösteriyor. Bu sorunu nasıl halledebiliriz?
Yardımlarınızı bekliyorum...
Özel Sektörde çalışıyorum.
2 yıldır Nissan Primera 1.6 Comport kullanıcısıyım.
Benim birkaç sorum olacak.
1- Aracımın orjinal anahtarları kontağa kolay giriyor, aracı çalıştırıyor fakat aracımı stop ettiğimde kontak anahtarı kontak yuvasından çok zor çıkıyor. Bazen anahtarı yukarı aşağı oynatarak çıkartmam gerektiği durum bile oluyor. Anahtarların ikisinde de bükülme yok. Kontak yağlayıcı sprey sıktım beklettim fakat biraz düzeliyor tekrar aynı yuvadan çıkaramama sorunu oluşuyor.Yardımcı olabilir misiniz?
2- Benzin göstergesinde dalgalanma oluyor. Yani bir bakıyorsun dibe inmiş bir sonra birden normal gösteriyor. Bu sorunu nasıl halledebiliriz?
Yardımlarınızı bekliyorum...
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: Merhaba...
öncelikle tanışma başlığından kendinizi tanıtırmısınız.
G.GÖNÜLTAŞ
ANTALYA
ANTALYA
“Tanışma Bölümü” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir