amortisör takozları
- horex
- Gold Üye
- Otomobil: Primera
- Meslek: memur
amortisör takozları
- etap nissan
- Platin Üye
- Otomobil: Patrol
- Meslek: otomotiv
Re: amortisör takozları
ANTALYA
- horex
- Gold Üye
zaten takozları bulursam üst salıncaklarıda değiştirmeyi düşünüyorum
- horex
- Gold Üye

bu arada 5" tablette yok Türkiye'de aliexpresten alışveriş yapan oldumu sağlam site mi acaba orda buldum 5" tableti
- horex
- Gold Üye
seydi yazdı:bide buraya bak http://www.birlikotomotiv.net
bu parçalar maalesef türkiyeye gelmemiş sanırım hem monreo hem kyb markalarının var fakat hiç ithal etmemişler ana bayiilerine sordum ama ben sorunumu hellettim almanya ebay'ından aldım türkiyeye yollamıyorlar ama tanıdıklarımın adresine yollattım bu akşam kayseriye gelecek parçalar bi arada bana kargo ederler
- horex
- Gold Üye
bu arada kyb dan bana dönüş yapılmıştı bulamadığım parçalar için tse belgesi almışlar diğer işlerlerde bittikten sonra bu senenin ortalarından itibaren ithalatı yapılacağını söylediler
Arabaya tablet işinde sona yaklaştım 7" takıyorum çerçevede işlemler bitti sayılır tablet için para topluyorum arkadaşlardan bugün gece netten sipariş geçeceğim geldiğinde çerçeveye takmak için parçalama yapacağım tablet gelmeden çerçevede fazla işlem yapamadım daha ses power düğmeleri yapılacak usb microsd girişi ve sim girişleri için yerler ayarlanacak sonrası montaj istediğim şekilde olduğunda yapım aşamaları resimleniyor sıralı bir şekilde burdan bir konu başlığında paylaşacağım
birde büyük şehirlerde olan arkadaşalrdan bir ricam olacak afyon ufak yer bulamadım ölçüleri bu roadstar rd-9200u yükseklik genişlik ve derinlik ölçülerini satan bir yerden bulabilirlermi acaba
“Nissan Primera Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir