2013 model 1.6 benzinli vs dizel
2013 model 1.6 benzinli vs dizel
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bugün yeni aracım için adımlar attık
bmw 1.16 2011 model 25bin km de ki aracımı takasta kullandık 49 bin takasa aldılar aradaki makas da yaklaşık 18 bin tl idi.sizler benden daha tecrübelisiniz araç aile aracı olacak çok km yapılcağını sanmıyorum ama okuduğum yorumlardan etkilendik, şu an da karar verdiğimiz araç 1.6 otomatik benzinli 2013 tekna modeli..Aklımıza takılan soru ise şu 2013 aynı model aynı aksesuarlar düz vites dizel araçta mevcut aradaki fark 8 bn tl civarı,sizden ricam bana destek olmanız benzinli otomatik çok yakar mı?bmwden kaçma sebebimizde yakıt tasarrufu idi yaklaşık 11 - 13 arası yakıyordu.. Haftada en az bir kere benzinliğe uğruyorduk,50 100 arası benzin alıp çıkıyordum,Eğer bmw kadar yakacaksa araç bizim. İçin pwk hoş olmayacak :( avantaj olarak otomatik olması babam açısından artı gözüküyor,ama dizel de kafasını kurcalamakta..yorumlarınızı paylaşırsanız dizel almaya karar verebiliriz aradaki 8 bin tl amorti edilebilir mi benzinli de?

- FelixCrail
- Administrator
- Otomobil: Primera
- Meslek: Filo Kiralama
Re: 2013 model 1.6 benzinli vs dizel
Oncelıkle forum kurallarını okumanızı tavsıye ederız. Gerekenlerı yaptınızda cevaplar gelecektır
Ömer Sirel
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
İstanbul / Maltepe
2005 Nissan Primera Tekna
2006 Renault Scenic II Privillage 1.6 BVA
“Nissan Qashqai Forum” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir