delete

(P10) (P11) (P12) ve (P144) Bütün primera modelleri
Kullanıcı avatarı
kuraffb
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Primera
Meslek:

delete

Mesajgönderen kuraffb » 07 Nis 2014, 16:35

delete

En son kuraffb tarafından 07 Nis 2016, 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
kuraffb
Silver Üye
Silver Üye
Meslek:

delete

Mesajgönderen kuraffb » 07 Nis 2014, 22:05

delete

En son kuraffb tarafından 07 Nis 2016, 01:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Karacabeg
Platin Üye
Platin Üye
Meslek: Makine Mühendisi

Re: Tekleme Sorunu (P11)

Mesajgönderen Karacabeg » 08 Nis 2014, 08:45

Öncelikle buji kablolarını değiştirin hocam o taraflarda pek usta yok biliyorum ama siz kabloyu olmazsa internetten alın olmazsa bujileride alın değiştirtin beyindeki arızayı böyle anlayamazsınız bilgisayara bağlamak lazım. anlattığınız usta bana pek güven vermedi dikkatli olun bence astarı yüzünü geçmesin benimde başıma geldi d.bakırda

Ahmet Kenan
2007 Primera Tekna

Kullanıcı avatarı
gabugu
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: dalgıç

Mesajgönderen gabugu » 10 Nis 2014, 10:50

Merhaba aynı sorun 1 hafta önce benim de başıma geldi sorun primeraların kronik sorunu olan hava akış sensörün(hava akış metressi de deniliyor) arızalı olmasından.orjinal ,yan sanayi yada çıkma hava akış sensörü taktır sorunun giderilceğini hemen anlarsın.
kısaca sorun şöylemi:
araba tekleme yapıyor boşta rölantideyken bile gaza yüklenince boğuluyor devir almıyor.bu parça bozuk olunca zengin fakir karışım yapmıyor yani motor benzin hava karışımını yapamadığından boğuluyor.

memetalaca
Silver Üye
Silver Üye
Otomobil: Almera
Meslek: öğretmen

Mesajgönderen memetalaca » 24 Nis 2014, 09:40

merhaba arkadaşlar bende de almera var ve aynı sorunu yaşıyorum bi çözüm bulan varsa paylaşırsa sevinirim

Ömür dediğin iki ezan arasında geçen zamandır?

Kullanıcı avatarı
nizam
NissanClubTr
NissanClubTr
Meslek: öğretmen

Mesajgönderen nizam » 23 Haz 2014, 21:10

bende de primera 99 special var aynı sorun 1 aydır yaşıyorum . bulunduğum yerde gitmediğim usta kalmadı. bujiler değişti- buji kaplosu distribütör kapağı internetten sıfır sipariş verdim olmadı gaz kelebeğini değiştirdim olmadı. sonra bir gün yolda bıraktı aracım park ettikten sonra çalıştıramadım çekerek sanayiye götürdük. distribütör söküdü. elektrikçi içindeki entegreyi değiştirip lehimlerini yenilemiş. 200 lira istedi neyse düştük bi kere dedik. ancak onu da yapmamıza rağmen şuan aracım hala tekliyor ama benzinde daha fazla yapıyor şuan gaz da idare ediyorum. acil yardımcı olabilecek arkadaşlara saygılar sunarım. burda anlayan usta yok malesef. haftaya uzun yola çıkacam yolda kalmaktan korkuyorum. hayırlısı bakalım ...

“Nissan Primera Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

oto anahtarı